Lieze checkt in

Lieze checkt in #168

Lieze checkt in

Een week gevuld met veel toppers. Of dat ligt aan het feit dat ik maar 2 dagen moest werken deze week, wil ik niet gezegd hebben, maar die verlofdagen gaven me natuurlijk wel tijd om te genieten van fijne dingen.

Floppers

* Het is precies altijd iets met mijn auto tegenwoordig. Deze week mocht ik hem naar de garage doen om te laten herstelling van de laatste botsing. Vrijdag zou hij klaar zijn, dus ik stem mijn planning daar op af. Blijkt dat hij helemaal niet klaar is, maar dat kwam ik maar te weten nadat ik 3 keer had moeten bellen en ze deden alsof het de normaalste zaak van de wereld was dat het voor ergens volgende week zou zijn. De vervangwagen die ik kreeg is ook maar ondermaats dus heel happy ben ik er niet over. Warme oproep dus om allemaal uit mijn buurt te blijven met zijn auto zodat ik niet te snel terug naar de garage moet.

Toppers

* Mijn zus is een tijdje geleden verhuisd om bij haar vriend te gaan wonen, maar een officieel bezoek was er nog niet van gekomen tot deze week. Ze nodigde mij en papa uit voor een etentje zodat we ineens een rondleiding in het huis konden krijgen. Ze woont er heel gezellig, al hoop ik natuurlijk vooral dat ze er heel gelukkig is.

* Kamal Karmach deed deze week in het cultuurcafé hier een try out van zijn eindejaarsconference. Goed gelachen die avond dus zijn show op televisie wordt ongetwijfeld een aanrader later dit jaar.

* Ik pikte donderdag een lezing mee over winkelbeleving in een naburige gemeente. Super interessant, ook als adviseur leer ik nog geregeld bij. Het is ook altijd fijn samenwerken met de mensen van de lokale vereniging en de dienst lokale economie. Zo fijn dat we na de lezing nog eentje gingen drinken en ik uiteindelijk pas 3 uur later thuis was.

* Mijn meter nam me voor mijn verjaardag nog mee om te gaan eten. Bij ons in de hotelschool kan je ’s middags aan heel voordelig tarief aanschuiven voor een 3-gangen menu. Ik zat er natuurlijk tussen de gepensioneerden, maar het eten was lekker en bijpraten met mijn meter deed deugd want het was al even geleden.

Kleine gelukskes

* mijn nieuwe zachte warme pantoffels

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Een gedachte over “Lieze checkt in #168”

  1. Fijn dat je kon bijpraten met je meter! Moest wel lachen met die “Ik zat er natuurlijk tussen de gepensioneerden” :-) Ooit met mijn moeder een cruise in Egypte gedaan in de lesvrije week van de univ, wat totaal buiten de schoolvakanties viel, en daar waren we ook de enige niet-gepensioneerden :-)
    En nu ga ik eens Kamal Karmach opzoeken, want die ken ik helemaal niet.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s