Lieze checkt in

Lieze checkt in #170

Lieze checkt in

Floppers

* Latrine-vliegjes, ooit al van gehoord? Ik ook niet tot ik ze in mijn keuken ontdekte. Ik vond het al vreemd dat ik in deze periode van het jaar fruitvliegjes had, maar het bleek dus een andere soort te zijn. Eentje waar je niet zo makkelijk van afgeraakt, dus ik zie ze geregeld vliegen de laatste dagen.

* Een echte kutdag op het werk. Er waren een aantal dingen die voor heel veel ergernis zorgden en waarbij ik vooral kwaad was op mezelf uiteindelijk omdat ik me heel erg engageer voor bepaalde dingen en de indruk kreeg dat ik voor bepaalde dingen heel hard werkte, maar als je niet aan hetzelfde zeel trekt dan gaat het nog geen kant op.  Misschien betekent het dat ik wat meer op mijn strepen moet staan, maar ik wil ook niet de persoon worden die alleen maar binnen de lijntjes van haar job blijft en de uurtjes afmeet, want zo ben ik niet.

Toppers

* Een avondje bij de Mexicaan met mijn vriendinnen. Het eten was lekker, het gezelschap fijn als altijd en dat we in het begin nogal lang moesten wachten kon ik snel vergeten. We zitten voor bepaalde dingen op helemaal andere momenten in ons leven, maar 1 keer per maand blijven onze levens toch heel mooi samenkomen.

* Omdat het op het werk nogal een ambetante week was maakte ik van mijn vrije namiddag gewoon een vrije dag. Om toch maar eventjes de boel de boel te laten, te gaan kijken naar hoe goed het vooruit gaat op de bouw en wat te shoppen. Ik begin stilaan af te tellen naar de vakantie, ineens besefte ik dat ik die toch wel eens nodig heb.

Kleine gelukskes

* warme chocomelk op een koude dag

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

8 gedachten over “Lieze checkt in #170”

 1. Zo tof, die maandelijkse afspraak met vriendinnen!
  Hier geen latrinevliegjes, maar rouwmuggen. Ook een pest om vanaf te geraken… Echt, sommige insecten zijn zooo mooi en zooo nuttig. En dan bij anderen, denk ik dan enkel maar “waarom bestaat gij in godsnaam?” :-)

  Like

 2. Wat een fantastische gewoonte, die maandelijkse vriendinnendate….
  Ik voel die latrinevliegjes nu overal kriebelen want ben ze gaan googlen en brrrr :-D Hopelijk ben je er intussen vanaf!

  Like

 3. latrinevliegjes? Nog nooit van gehoord, maar klinkt super vervelend.
  Wij zaten ooit met plaag meelmotten. Duurde weken eer we ze allemaal gevonden hadden. Bleek uiteindelijk eitjes in pakken chocolade in kast (!!) en in terra cotta potjes. Ugh. Toch maar wat vaker grote kuis doen in die keuken (en de anderen sneller hun chocolade laten opeten, want daar kom ik niet aan)

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s