Lieze checkt in

Lieze checkt in #184

Lieze checkt in

Ik was nog een weekje thuis om nog wat verder op mijn plooi te komen. Ik schaarde wel ergens een verkoudheid op (ja gewoon een verkoudheid, geen corona, maar jezus, hoe zijn mensen daar over aan het flippen) maar over het algemeen gaat het wel goed met mij.

Floppers

* Die vreselijke regen de hele tijd zorgt er voor dat mijn aannemers niet zo goed kunnen doorwerken als voorzien. We zitten dus met een kleine vertraging. Geen rampen, maar het zou fijn zijn als ik aan de volgende fase kan beginnen. Hopelijk blijft het de komende de weken dus eventjes een klein beetje droger.

* Het slapen is nog heel op en af. De medicatie van de dokter helpt, maar die neem ik best niet elke dag en zonder slaap ik nog steeds niet al te best. Maar ik ben al blij dat er ondertussen ook goeie nachten zijn, want dat is een tijdje zelfs niet zo geweest.

Toppers

* Ik hielp een vriend met zijn business plan. Ik was dan wel met ziekenverlof, maar ik maakte voor hem graag een uitzondering. Op zich is iemand daar mee helpen die ik ken ook niet echt zwaar werk voor mij. En ik voelde er ook wel de bevestiging in dat dat nog steeds een stuk van mijn job is dat ik graag doe en dus zeker nog wil blijven doen.

* Ook deze week had ik een aantal uitstapjes: ik ging eten met een vriendin bij de Graspoort in Mechelen (een lekkere kennismaking) en ging lunchen met een collega die me veel steun gaf tijdens mijn afwezigheid.

* Ook dit jaar een bezoekje aan Batibouw, om nog wat inspiratie op te doen voor vloer, keuken en badkamer. Ik ging met mijn installateur (die ook een vriend is, anders zou dat toch wat raar zijn) en zo kon ik kiezen wat ik mooi vond en hij ineens checken en vragen of dat technisch allemaal wel kan. Ik ging trouwens ook bij een andere keukenzaak langs deze week en die ervaring was een pak positiever.

Kleine gelukskes
* af en toe het zonnetje te zien krijgen
* de postbode die een doos lekkers komt leveren
* terug kunnen lezen (dat ging in het begin van mijn ziekenverlof heel moeizaam)
* een nieuw topje kopen en korting krijgen voor vrouwendag

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

5 gedachten over “Lieze checkt in #184”

  1. Heerlijk, als je weer wat meer kunt lezen. Zo te lezen doet de rust je goed en dat is fijn. Balen van de ‘vertraging’ met je huis. Extra redenen om te verlangen naar de zon;).

    Geliked door 1 persoon

  2. Goh, 1 op 33 mensen met corona sterven volgens de laatste cijfers van het WHO, en het verspreidt zich veel sneller dan de griep … dan is het maar normaal dat mensen flippen, denk ik! Woensdag lachte een collega me uit omdat ik de kraan dichtdraaide met een doekje, donderdag bleek een andere collega corona te hebben… Ik hoop dat de niet-flippende collega toch de moeite doet om haar handen te wassen volgens de aanbevelingen :s

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s