Lieze checkt in

Lieze checkt in #194

Lieze checkt in

Op een rare manier voelde het deze week toch weer net iets normaler. Ik moest op een paar plekken zijn dus ik kwam een paar keer uit mijn kot, wat natuurlijk al dadelijk voor wat meer afwisseling zorgt in de week.

Mindermomenten
* De idioot die in de supermarkt in mijn rug stond te hijgen om tabak te kiezen toen ik aan de kassa stond aan te schuiven. Zelfs zonder Corona stond die nogal dicht in mijn personal space. Toen ik er iets van zei kreeg ik een schaapachtige blik terug. Maar ja, als je te dom bent om te beseffen dat dat niet echt een goed idee is, ben je waarschijnlijk ook te dom om je te excuseren.
* op onderzoek bij de cardioloog na mijn ziekenhuisopname in februari. Ik had gehoopt met de pillen te kunnen stoppen, maar ze vermoeden toch een kleine afwijking die voor ritmestoornissen kan zorgen dus ik zit er nog minstens een jaar aan vast. Nu ja, als dat het dan onder controle houdt valt dat eigenlijk nog reuze mee.

Gelukskes

* Het is nog heel stilletjes op kantoor, we zijn in teams verdeeld en niemand is verplicht om te komen (thuiswerk blijft de norm), maar het zorgt wel eens voor verandering van omgeving.
* Ik ging met mijn zus nog eens bij papa eten. Aan de grote tafel (met zo’n uitschuifbaar stuk, weet je wel) waar je normaal met 8 of zo aan kan, zodat we ver uit elkaar zaten maar toch samen.
* Mijn auto heeft eindelijk onderhoud gehad, dan hoef ik dat pingetje niet meer te horen elke keer ik de auto start (dat begon natuurlijk net half maart toen alles dicht ging).
* Ik heb echt super hard gelachten met het verhaal van Hanne Luyten op Instagram die haar haar heeft geverfd en dat sloeg nogal fuchsia uit. Ik heb zelfs 2 keer gekeken naar de Stories en het bleef grappig.
* Ik zag al een tijdje op tegen een bepaalde afspraak, maar uiteraard bleek die dan heel goed bleek mee te vallen.
* Mijn hoofd zat nogal vol en in plaats van thuis te blijven zitten denken belde ik mijn Corona buddy om een avondwandeling te gaan doen. Hoofd is nog niet helemaal leeg, maar er eventjes over praten kan toch deugd doen.
* Ik vond het stiekem eigenlijk wel leuk dat er deze week veel nostalgische songfestivalmuziek te horen was. Van de laatste edities blijft er meestal maar 1 liedje plakken, maar zo nu al die bekende nummers van de voorbije jaren horen omdat er geen festival was dit jaar, was misschien nog wel toffer dan een nieuwe show.

 

 

2 gedachten over “Lieze checkt in #194”

  1. Hahahahaha, dat verhaal van Hanne zag ik ook en ik lag dicht. En bedacht me daarna dat ook ik dat zou kunnen tegenkomen, want ja dat punt heb ik hier met een actieve kleuter in huis ook bereikt :-)

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s