Lieze blogt

Linkjesliefde (2)

Linkjesliefde

Omdat ik de laatste weken weer heel wat fijne content tegenkwam, vond ik het tijd om die ook nog eens met de wereld te delen. Dus naar het voorbeeld van Sofie, een nieuwe editie van linkjesliefde.

* “Je bent niet wie je altijd bent geweest”, wat een krachtig inzicht mannekes. Een heel mooi stukje van Anne die schrijft over hoe aannames over jezelf ook wel eens niet kunnen kloppen en dat je ze dus overboord mag gooien.

* Beetje in hetzelfde genre als de tekst hierboven was de Instagram post van Lenneke over niet vergeten welk parcours je al hebt afgelegd omdat dat je heeft gemaakt wie je nu bent.

* Een nieuwe blog die ik recent ontdekte is Gouden Momenten van Evelyne. Ze schrijft eerder korte stukjes, maar altijd met fijne inzichten die voor mij zeker niet altijd helemaal nieuw zijn, maar wie kan er niet al eens een goeie reminder gebruiken?

* Als looptrut kan ze niet verder van mij af staan, maar toch lees ik graag de blog van Josefien. Want naast fervente loopster is ze copywriter (een beroep dat ik echt bewonder) en ondernemende madam (wat me uiteraard interesseert) en het artikel dat ze schreef over jezelf moeten uitvinden is ongetwijfeld voor veel mensen herkenbaar.

* Geen link naar een blog, maar naar een Facebook post. Sinds kort volg ik Jessified Health. Niet om tips te krijgen over afvallen, maar omdat ze als diëtiste ook heel erg bezig is met mindset en hoe emoties een invloed hebben en dat is wel iets dat me boeit. De boodschap dat je ‘er’ waarschijnlijk nooit zal zijn maar dat dat niet wil zeggen dat je niet voldoende groeit is eentje die ik zeker goed in mijn achterhoofd wil houden.

Veel leesplezier!

 

10 gedachten over “Linkjesliefde (2)”

  1. Oeh. Fijn om te lezen. Altijd leuk om op deze manier wat nieuwe bloggers te leren kennen. Bij Evelyne ga ik ook altijd graag lezen! Ik klik meteen even door om ook de andere bloggers wat beter te leren kennen. Bedankt voor de tips!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s