Lieze checkt in

Lieze checkt in #213

Lieze checkt in

Mindermomenten
* Er is momenteel heel wat gaande in mijn leven wat ook een impact heeft op wat er allemaal in mijn hoofd rondgaat. Ik wil er hier niet te veel over vertellen omdat het niet alleen impact heeft op mij, maar het houdt me wel bezig en het maakt dat er heel wat dingen eventjes op z’n plek moeten vallen, maar tot dat zo is, is het behoorlijk verwarrend om allemaal mee om te gaan.

Grote schoonheid

* Het was waarschijnlijk het laatste zomerse weekend van dit jaar, dus waar beter om dat door te brengen dan buiten. We gingen vorige zondag het blotevoetenpad in De Schorre in Boom uittesten. Het is zo’n 900 meter lang, maar lijkt een pak langer (zeker als je nog even verkeerd loopt). Wel tof om te doen en dus nog even genoten van het zonnetje.

* Er kon eindelijk nog eens een cultureel uitstapje af. Een lokaal groepje trad op in de kerk hier in de buurt als try out voor een nieuwe show en we waren heel snel met kaarten kopen zodat we met onze bubbel zeker bij de eerste 200 waren. En ook al is het een beetje anders om zo heel de show met een mondmasker op te zitten, het optreden was daarom niet minder goed. De dames losten deze week trouwens een prachtige cover van Draken van Tom Helsen, eentje waar ik nog elke keer als ik het hoor kippenvel van krijg.

Kleine gelukskes

* nog op de baan zijn bij zonsondergang en zo’n mooie lucht zien
* mijn USB-hub terugvinden waar de USB-ontvanger van mijn toetsenbord nog in zat
* een nieuw recept uitproberen dat superlekker blijkt te zijn

5 gedachten over “Lieze checkt in #213”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s