Lieze checkt in

Lieze checkt in #221

Lieze checkt in

Nog 1 week en ik kan mijn weekoverzichtje typen vanuit mijn nieuwe huis. Maar nu is het daar nog totaal niet in orde, dus naast mijn laatste week werken (op een vergadering maandag na) en veel in het huis bezig zijn, bestond mijn week uit niet veel anders. We blijven doorgaan en de eindmeet is in zicht. Ik heb het wel gezien in dit kot ondertussen, dus verandering van omgeving zal zeker leuk zijn. Maar nu ga ik verder werken, mijn laminaat roept. Tot volgende week!


8 gedachten over “Lieze checkt in #221”

  1. Leuk vooruitzicht! Nog veel succes deze week, ik kan mij voorstellen dat het heel hectisch en vermoeiend zal worden! Was hier ook zo bij de verhuis na/tijdens onze verbouwingen.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s