Lieze checkt in

Lieze checkt in #226

Lieze checkt in

Ik zit nog altijd een beetje te twijfelen hoe ik de checkt in berichten wil doen. Wie weet wissel ik wel gewoon elke week van format ;-) Deze week ga ik eens voor een dag-bij-dag weekoverzicht. Wat volgende week brengt zien we dan wel weer.

Zondag
Ik ben voor mijn doen eens niet vroeg wakker, maar zelfs dan krijg ik mijn lief nog niet uit bed. Dat geeft mij de kans om in alle rust ’s morgens te bloggen en blogs te lezen. Maar daarna schiet ik wel in actie, de was, nog wat poetsen. In de namiddag maak ik nog wat verhuisdozen leeg en doe nog wat schilderwerk. Om de dag af te sluiten neem ik een bad en maakt mijn lief super lekkere entrecote. Na de 8e aflevering van The Crown is het tijd om te gaan slapen want maandag is het weer werkendag.

Maandag
Terug aan het werk. Gelukkig hadden heel veel mensen de voorbije week verlof, dus de mailbox zit niet al te vol en tegen de middag zijn de meeste taken afgevinkt. In de namiddag heb ik intakegesprekken voor 2 nieuwe trajecten. ’s Avonds gebeurt er niet meer zo heel veel buiten opruimen en eten maken. Ik zorg wel dat ik klaar zit voor De Weekenden op Canvas, ik heb zo genoten van de vorige reeks dat ik deze niet wil missen.

Dinsdag
Ik sta op met barstende hoofdpijn (die begon de avond ervoor al te sluimeren en ik had gehoopt dat slapen het zou oplossen maar dat was dus niet zo). Gelukkig brengt Ibuprofen raad en kan ik toch aan mijn dag beginnen. Dinsdagochtend hebben we altijd even een kletsmomentje met ons team via videobellen en dat is een leuke manier om de dag te beginnen. De hoofdpijn bleef gelukkig weg, maar ’s avonds was de fut er wel echt uit dus ik deed eigenlijk niks meer buiten wat in de zetel hangen. Ik was nochtans folie gaan halen om tegen het badkamerraam te hangen, maar we doen het nog wel een dagje weekje extra met een stuk karton dan.

Woensdag
Het leek er op dat over woensdag niet veel te vertellen zou zijn, ik werkte de hele dag en ’s avonds at ik met mijn vriend en zijn dochter spaghetti. Daarna las ik nog wat en keek nog wat tv, tot het bericht kwam van de gebeurtenissen in Amerika en we samen vol ongeloof een hele tijd naar CNN zaten te staren. Hallucinant toch dat zoiets gebeurt in zo’n land. Ik vind het soms toch echt beangstigend wat voor gedrag mensen kunnen vertonen.

Donderdag
Ik ga vroeg van start en schrijf al mijn 3e rapport van het jaar (aan dit tempo kan ik tegen de zomer stoppen ;-) ). ’s Avonds heb ik een afspraak bij de osteopaat die mij een goed rapport geeft. Als ik thuiskom staat mijn eten klaar en kijken we op aanraden van een collega naar Death to 2020 op Netflix, een satirisch jaaroverzicht. Zeker de moeite om naar te kijken.

Vrijdag
Ook vandaag is een gewone werkdag, de drukte is niet zo heel groot dus ik kan makkelijk mijn to do lijstje afwerken. Ik heb zelfs tijd om nog een opname van een webinar over tools voor marktonderzoek te bekijken en wat bij leren. Toch ben ik blij dat de werkweek er op zit, want ik ben best moe. Ik kijk nog wat tv en kruip op tijd mijn bed in, want een goed slaapritme is belangrijk nu ik met slaaptherapie bezig ben.

Zaterdag
Het mistige weer buiten nodigt niet echt uit om buiten te komen, maar we trekken op het einde van de voormiddag met de plusdochter toch even naar de speeltuin die hier achter in het bos is gemaakt. Ik doe de boodschappen voor de week en maakt eindelijk tijd om thuis alle kleren op te hangen die nog in tassen en dozen zaten. Voor de rest lees ik, honderden bladzijden. Het was zo lang geleden dat ik nog eens in de leesflow zat en ik hoop die nu voor 2021 helemaal aangezwengeld te hebben.


2 gedachten over “Lieze checkt in #226”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s