Lieze blogt

Linkjesliefde (3)

Linkjesliefde

De laatste weken liet ik de Blogboost najaarschallenge een beetje links liggen. Te druk met andere dingen en niet zoveel inspiratie bij de thema’s. Maar de laatste uitdaging is er eentje om andere bloggers in het zonnetje te zetten en dat lijkt me het ideale moment om dus nog eens van linkjesliefde te doen.

* Siroon werkt in een labo, woonde aan de andere kant van de wereld, zet zich in voor dingen die mij ook nauw aan het hart liggen en gaf deze week heel wat inspiratie om uit de lockdown sleur te komen.

* Ik ben wel geïnteresseerd in minimalisme, maar dan wel op een laagdrempelige manier. Enter Anja, die op haar blog heel wat tips geeft, zowel over minimaliseren, ontspullen en opruimen. En zo zit er altijd wel iets tussen dat voor iedereen haalbaar is.

* Ik noemde ze in de comments de koningin van de lijstjes en ze is dan misschien niet de enige in blogland die er verslaafd aan is, ik denk dat ze zelf toch hoog op het lijstje zou staan. Haaike houdt zowat heel haar leven bij in lijstjes denk ik, heel fijn om op terug te kunnen kijken. Ik begin soms ook wel eens aan zo’n dingen, maar vergeet dat ook alweer snel dus geef ik het ondertussen maar gewoon op.

* Kelly schreef eigenlijk gewoon de beste blogpost rond goeie voornemens die je kan schrijven. Ik kan niet wachten op de update op het einde van het jaar.

* Ik denk dat wat Samaja schreef over dat we ons vroeger dikwijls zorgen maken over dingen die nu helemaal ok lijken als je er op terugkijkt voor heel veel vrouwen herkenbaar is. Voor mij in ieder geval wel.

* Waar ik me ook in herken zijn een aantal slechte eigenschappen waar Lesley over schrijft. Al kan ik met fierheid zeggen dat ik er een aantal ondertussen toch van doorbroken heb.

* Als uitsmijter nog een Instagram profiel. Matt Haig is een Britse schrijver die heel erg bezig is met mentale gezondheid en mijn gemoed wordt in ieder geval blij van het lezen van zijn hersenspinsels op zijn profiel.

 

 

Veel leesplezier!

8 gedachten over “Linkjesliefde (3)”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s