Lieze checkt in

Lieze checkt in #228

Lieze checkt in

Het was een kalme week met weinig uitschieters, helemaal ok dat die er ook zijn. Een kort overzichtje dus maar en op naar een nieuwe week.

Mooie momenten
* Ik deed deze week voor de eerste keer een afspraak voor een nieuw traject op het werk. Zo’n nieuwe dingen vind ik altijd spannend (hallo imposter syndroom dat dan de kop op steekt), maar het was een fijn gesprek waar zowel ikzelf als de ondernemer energie van kregen. Zo samen brainstormen is toch altijd fijn.

* Het zijn kleine stapjes, maar er gebeurt zeker nog elke week iets in huis. En soms heb ik het gevoel dat wat nog moet gebeuren echt nog zoveel is, maar ik probeer te zien hoeveel er wel al in orde is.

Dat was minder
* Kleine ergernis aan vlak bij het bos wonen: de luidruchtige vogel die daar sinds deze week in een boom zit. Wakker worden met de vogeltjes is dan misschien nog romantisch, maar heel de dag werken met gesjirp in uw oren wekt soms een beetje ergernis op.

* We zouden deze week nieuws krijgen over iets belangrijks, maar er is vertraging in het proces en nu is het afwachten wanneer alles verder gaat. De reden van vertraging is in mijn ogen echt stom, maar jammer genoeg is er weinig tegen in te brengen. En dat is eventjes balen.

Kleine gelukskes
* geen muis meer gezien of gehoord (ik duim dat ze verhuisd is)
* zelfgemaakte sandwichen van mijn lief en de geur die daardoor in huis hangt

6 gedachten over “Lieze checkt in #228”

  1. Ik moest lachen met je kleine ergernis om de luidruchtige vogel. Omdat ik mij zelf ook al druk heb gemaakt om vogels die te veel lawaai maken en dat altijd een beetje belachelijk vind van mezelf. Want dat zijn natuurgeluiden, en die zou ik toch ontspannend en rustgevend moeten vinden..?. Niet altijd dus, die beesten kunnen ook gewoon irritant luid zijn :-).

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s