Lieze blogt

Blogboost bloginterview

Geïnterviewd worden door de dames van Blogboost, dan heb je het gemaakt in het blogwereldje zeker ;-)
Ik mocht van Evi en Nina mijn kijk geven op bloggen en die kunnen jullie lezen op de website van Blogboost. Je kan er trouwens ook de interviews vinden met andere bloggers die ze in het verleden al deden.

6 gedachten over “Blogboost bloginterview”

  1. Leuk interview! En zo lief dat je mij vermeldt bij de blogs die je graag leest, zo tof om daar onverwacht op te botsen :-)
    Blogs over heftigere dingen later plaatsen, dat doe ik ook meestal, denk dat ik enkel toen J. onze relatie verbrak daar heel snel er iets over geschreven én dat gepubliceerd heb. Sommige dingen staan nog in concepten of vermeld ik eerder “en passant” tussen andere dingen i.p.v. er een volledig bericht over te maken. Dat vind ik bij jou wel mooi en straf, dat je heel rechtstreeks over moeilijkere dingen blogt.
    En wat die foto’s betreft… ik ben iemand die wel veel foto’s post, maar bij de blogs die ik lees zitten er zowel die dat ook doen, als bloggers die puur tekst schrijven. Of ik ergens lees, hangt af van hoe er geschreven wordt, minder van of er foto’s bij komen of niet :-)

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s