Lieze checkt in

Lieze checkt in #229

Lieze checkt in

Het was opnieuw een beetje een lastige week. Thuiswerken wordt een beetje een sleur en ik had dan nog eens veel mensen die hun afspraak afzegden, dus als er al een planning was, dan werd die door elkaar gegooid. Volgende week kan ik nog eens naar kantoor, dat gaat hopelijk deugd doen.

Mooie momenten
* Omdat we het een beetje beu waren om thuis te zitten gingen we zondag naar Robotland (dat wordt gezien als museum en mag dus open zijn). De plusdochter was misschien nog net iets te klein om alles al leuk te vinden, maar mijn lief heeft er in ieder geval super van genoten.

* Mijn slaaptherapie loopt en is met momenten best heavy. Het begint een beetje te beteren dus ik blijf hoopvol. Na mijn sessie donderdag nam ik een half dagje verlof om even te bekomen en nog wat dingen voor het huis te gaan halen in Ikea. Ik had me voorgenomen om elke maand een dagje me-time te nemen, dus op de valreep is dat deze maand dan nog gelukt.

Dat was minder
* Er zat een brief in de bus van mijn vorige huisbaas. Een niet zo vriendelijke brief met de boodschap dat ik nog een maand huur zou achter staan. Nu was ik er zeker van dat dat niet klopte en toch twijfelde ik een minuutje aan mezelf. Dus toch maar 7 jaar aan rekeninguittreksels nakijken om bevestigd te zien dat ik effectief nooit een betaling heb gemist. De mevrouw die ik aan de lijn kreeg was allesbehalve vriendelijk maar uiteindelijk moesten ze toch toegeven dat ik gelijk had en dat zij in 2013 een fout hebben gemaakt in hun boekhouding.

Kleine gelukskes
* een hoop ziekenbriefjes uitbetaald krijgen, dat voelt toch altijd zo’n beetje als gratis geld
* de dag beginnen met de favoriete vrolijke liedjes van de collega’s

7 gedachten over “Lieze checkt in #229”

  1. Ik duim dat die slaaptherapie binnenkort makkelijker wordt!
    En zo jammer van die huisbaas. Dat je onvriendelijk bent als je al 5 herinneringen gestuurd hebt, ok, dat kan ik begrijpen. Maar als je voor het eerst iets stuurt, kan je toch ook gewoon vriendelijk informeren “volgens ons is dan of dan de huur nog niet betaald”. Goed dat je je daar niet door hebt laten doen en bewezen hebt dat van jouw kant alles in orde is!

    Geliked door 1 persoon

  2. Dan zou ik ook schrikken en twijfelen hoor, als ik zo’n brief zou krijgen over de huur. Goed dat je het na hebt gekeken en dat het toch goed is gekomen. Ik hoop dat de slaaptherapie nóg meer vruchten af gaat werpen. Fijn dat je er al wat van lijkt te merken.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s