Lieze checkt in

Lieze checkt in #230

Lieze checkt in

Ik hoorde een paar mensen deze week zeggen dat ze het gevoel hebben dat de lente stilaan in het land is, maar met al de sneeuw die nu aan het vallen is, gaan we toch nog even moeten wachten denk ik. Ik ga me alvast warm aankleden om een sneeuwman te gaan maken.

Mooie momenten
* Mijn fotomuur in de hal is af. Zondag hing mijn lief alle planken op en dinsdag waren vroeger dan voorzien de prints van mijn bestelde foto’s er dus wist ik ineens wat doen die avond. Ik ben er echt super blij mee. Iedereen die ik nu moet missen heeft een plekje gekregen.

*Vrijdag ging ik het dochtertje van mijn vriend aan school halen. Dat was de eerste keer dus vond het toch een beetje spannend, want ook al wist ze dat ik zou komen, ik was toch niet zo heel zeker hoe ze zou reageren. De opluchting was dan ook heel groot toen ze enthousiast tegen de juf zei dat ze mij zag en lachend op me kwam afgelopen.

*Vorig jaar startten we op het werk met een coaching opleiding van 4 dagen. Na 2 opleidingsdagen kwam Corona in het land en werd alles on hold gezet. Nu alle maatregelen toch langer blijven duren, werd er besloten van toch maar digitaal door te gaan. Ik had daar eerst wat schrik voor, want zo’n hele dag opleiding is sowieso al vermoeiend en dan nog eens achter een scherm, dat is best heavy. Gelukkig viel het heel goed mee. Leuk om nog eens collega’s van de andere provincies te zien, interessante tips gekregen en de bevestiging dat ik het best al goed aanpak in mijn coaching gesprekken.

Dat was minder
* Eén van de collega’s is een tijdje afwezig en ik neem haar klanten over. Dat op zich is helemaal geen probleem, ik heb het zelf aangeboden. Maar er zitten er daar een paar tussen die een half uur nadat ze een mail hebben gestuurd bellen om er nog eens naar te vragen of die verontwaardigd zijn dat ze ’s morgens nog niets hebben gehoord als ze pas na 17u gemaild hebben.

*Ik loop al heel de week met een gevoel dat er nog zoveel dingen moeten. Vooral op het werk leek ik te weinig dingen gedaan te krijgen. En daar werd ik lastig van. Het was zelfs niet dat ik niet genoeg tijd had, maar dat het allemaal wat moeizaam liep en ik niet efficiënt met de dingen om kon gaan denk ik. Gelukkig kreeg ik wel mijn mailbox leeg voor het weekend en ik heb dan gisteren nog maar wat dingen gedaan zodat ik maandag een frisse start kan maken.

Kleine gelukskes
* de winterzon
* pannenkoeken met Lichtmis
* Firefly Lane op Netflix, ik vond dat zo’n mooi boek, al ben ik er wel nog niet uit of ik de serie ook zo goed vind
* nog eens op kantoor komen en dus mensen zien, in het echt en al!
* Rocketman op tv, gekeken op aanraden van een collega en vond die echt goed gemaakt


17 gedachten over “Lieze checkt in #230”

 1. Ik begrijp echt niet wat die sneeuw daar ligt te liggen. Toen donderdag de zon scheen en ik vogels hoorde ging ik ’s middags al in mijn tuin gaan zitten maar ’t was precies nog niet dat haha

  Geliked door 1 persoon

 2. Ik wil al lang eens een winterwandeling maken met mijn lief, maar het is er alweer niet van gekomen omdat ik al met mijn ouders ging wandelen. Ik hoop dus dat de sneeuw nog heel even blijft liggen en dat we kunnen gaan wandelen en dan mag hij oprotten want ik heb echt heel veel zin in de lente haha.

  Geliked door 1 persoon

 3. Leuk lijstje! Opleidingen via de digitale weg vind ik zelf best wel vermoeiend, maar er zijn natuurlijk ook wel voordelen aan verbonden. Op mijn vorige job had ik redelijk wat opleidingen en toen moest ik bijvoorbeeld vaak naar Brussel, dus dat viel dan wel weg en dat was toch meer dan 3 uur reistijd bespaard op een dag.

  Geliked door 1 persoon

 4. Klanten moet ge opvoeden he en leren dat de nulmeridiaan niet door hun gat loopt. Maar ge zult er altijd hebben die denken dat ze uw enige klant zijn.
  Firefly lane heb ik gebinged onlangs, en ik wist dus niet dat het gebaseerd was op een boek tot ik de aftiteling eens tegoei bekeek, dus ja benieuwd naar!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s