Lieze checkt in

Lieze checkt in #231

Lieze checkt in

Hoe lang is dat geleden seg, dat we in België een week met een sneeuwtapijt leven. Een sneeuwman maken is niet gelukt, want de sneeuw blijft hier niet zo goed plakken, maar zo erg was dat nu ook weer niet. Ben benieuwd wanneer het gaat dooien. En stiekem is die 14 graden die ze voor volgende week voorspellen ook wel tof.

Mooie momenten
* Online een aantal interessante webinars kunnen volgen. Sommige die ik gewoon zie passeren op sociale media, andere die ik via het werk kan meepikken. Deze week waren het er 2 die dadelijk heel praktische tips opleverden over merkbeleving en Facebookmarketing. Ik leer nog elke week bij.

*Ik wou al heel lang nog eens gaan eten bij Kan10 hier in de buurt. Maar als ze open zijn moet je heel goed op tijd reserveren en afhaal doen ze niet standaard. Een Valentijnsmenu was er wel. Nu is mijn lief niet zo voor Valentijn (en ik ook niet speciaal), maar dit excuus kon ik niet laten liggen om lekker eten te bestellen. En het was echt heerlijk. De bijgeleverde playlist maakte het trouwens helemaal af.

*Ik mocht ook zelf nog eens infosessie geven. Vroeger deed ik dat elke maand op kantoor, maar nu doen we dat uiteraard digitaal en is er een beurtrol met de collega’s van heel Vlaanderen. Dat heeft zeker z’n voordelen, maar het betekent wel dat ik veel minder aan de beurt kom en ik doe dat eigenlijk echt wel graag. Dus deze week toch weer een kleine energieboost gekregen.

Dat was minder
* Ik loop precies al een tijdje op iets te broeden. Weet niet juist wat het is, precies zo een beetje een verkoudheid, maar toch niet echt. Om dan ineens last te krijgen van hoofdpijn en migraine. Het blijft allemaal zo wat sluimeren. Dan zou ik eigenlijk nog liever willen dat ik een paar dagen echt ziek ben en er door ben dan dat je zo blijft hangen in al die dingen. Maar ja, dat heb je niet te kiezen zeker.

Kleine gelukskes
* mijn lief die zorgt dat mijn auto ijs- en sneeuwvrij is
* kunnen zeggen dat mijn lief iets voor mij doet, soms moet ik mezelf toch nog even knijpen dat ik een lief heb
* gaan wandelen in de sneeuw
* een pakketje cocktails krijgen van het werk om de lancering van een nieuw platform te vieren
* gebak krijgen van een klant omdat hij zo blij is met mij


4 gedachten over “Lieze checkt in #231”

  1. Hé ja, ik heb ook al een paar dagen last van extreme moeheid en zo wat mottiger zijn, inclusief kleine verkoudheid. Maar misschien ook niet raar met het wisselend weer van cva, naar extreem koud, naar cva met regen.

    Geliked door 1 persoon

  2. Wauw, je kleine gelukskes vind ik misschien nog wel het mooist. Zo liefdevol en mooi! Ik hoop dat je gezondheid snel weer doet wat ie moet doen, want van dit soort dingen word je echt niet blij.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s