Lieze checkt in

Lieze checkt in #232

Lieze checkt in

Jullie moesten er meer dan 2 maanden op wachten, maar ik heb terug zin in mijn ‘check in’ berichtje op zondag. Ik maakte er een lijstje van gelukskes van, grotere en kleinere, maar allemaal belangrijk om bij stil te staan.

+ Gaan wandelen met de zus + Een ijsje gaan eten met mijn lief + Balls&Glory in de foodbag + In het zonnetje zitten lezen + Het nieuwe seizoen van Call the Midwife op BBC + Stilletjesaan leren niks doen en merken dat het soms al lukt om bepaalde patronen die mij niet dienen te doorbreken + De ramenman die eindelijk alle laatste dingetjes in orde komt maken + De moestuinmaatjes van bij Albert Heijn die beginnen uitkomen + Mee de plusdochter van school gaan afhalen + Vrienden blij kunnen maken met hout dat wij niet meer konden gebruiken + Nieuwe schoenen + Door de cursus Verrek ik ontdek die ik volg via Instagram een leuke outfit uit mijn kast toveren zodat ik eens niet in casual lockdownkleren zat + Voelen dat ik omringd ben door een goed medisch team om mij te ondersteunen en bij elk contact nieuwe tips krijgen + Een lief kaartje van een collega + Nog een paar leuke spullen voor in huis besteld + Na een paar weken terug een Foodbag in huis + Als eerste een bibliotheekboek lezen, dus nog helemaal nieuw +

9 gedachten over “Lieze checkt in #232”

  1. Ik heb ook moestuinmaatjes! En ook hier komen ze uit. Ik heb trouwens ook een ‘grow kit’ van de Hema, dat werkt op dezelfde manier als de moestuintjes. Misschien is dat ook iets voor jou?

    Like

  2. Foodbag, daarover hoor ik veel positiefs van collega’s, misschien toch eens overwegen. Die moestuinmaatjes vind ik echt ook leuk. Ikzelf heb een balkonterras dus ergens nog wel een plekje vrij hier of daar.
    Goed ondersteund worden op medisch vlak is oh zo belangrijk, je bent goed op weg. Ik duim mee dat het de goede richting mag blijven uitgaan.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s