Lieze checkt in

Lieze checkt in #233

Lieze checkt in

Ja hoor, hier zijn we weer met het weekoverzichtje. Iets anders schrijven is er nog niet van gekomen, maar op zondag neem ik dus zeker de draad weer op.

Hoogtepunt
Mijn zus trouwt volgende week en daar hoort in principe een vrijgezellenfeestje bij. Dat kon natuurlijk niet in de vertrouwde vorm, maar ik wou het ook niet helemaal laten passeren. Dan maar digitaal. Achter haar rug werden alle voorbereidingen getroffen en gisteren hadden we een leuke namiddag. Ze wist echt totaal van niks, dus het was heel fijn om haar op die manier te kunnen verrassen.

Toch wat minder
Nu ik in mijn hoofd stilaan wat rust begin te vinden, laat mijn lijf precies voelen dat het ook echt rust nodig heeft. Ik voelde me deze week fysiek niet helemaal top en mijn conditie was echt slecht. Veel inspanning kon er dus niet af. Maar misschien moet ik maar hopen dat het is omdat ik mijn lijf nu net toelaat om het te voelen dat het naar boven komt en dat dat dus geen slecht teken hoeft te zijn.

Kleine gelukskes
+ Heel wat kadertjes en dergelijke ophangen in huis, geeft toch weer direct meer gezelligheid + De manege die aankondigt terug les te gaan geven + Bloemetjes krijgen van de collega’s + Een goed gesprek + Wandelclubje op dinsdag met de vriendinnen + Nog eens terug met 2 naar een winkel kunnen + Kalfjes die spelen in de wei +

6 gedachten over “Lieze checkt in #233”

 1. Fijn om te lezen dat je langzaam vooruit gaat. Je zo is het, zowel de geest als ook het lichaam moet herstellen en dat duurt even. In de alternatieve geneeskunde zegt men dat je voor elk jaar dat je aan iets leidt, je één maand herstelduur moet rekenen. Dus dan kun je uitrekenen wat je minimaal nodig hebt. Neem de tijd en zorg goed voor jezelf, want anders wreekt het je later. Heel veel succes!

  Geliked door 1 persoon

 2. Lief om toch digitaal nog een vrijgezellenfeestje te regelen! Balen dat het lichamelijk minder was, maar ik hoop voor je dat het bij je herstel hoort en dat het hierna beter zal worden. Fijne nieuwe week!

  Geliked door 1 persoon

 3. Luister maar goed naar wat je lijf je aangeeft, de rest volgt dan wel vanzelf.
  Ik vind het knap, hoe mensen heel creatief omgaan met deze bijzondere tijden, zoals die digitale vrijgezellen voor jouw zus (proficiat trouwens!).
  Van je huis een echte thuis beginnen maken, da’s fijn hé. Met wat kadertjes, bloemen, plantjes hier en daar. Geniet ervan, Lieze!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s