Lieze checkt in

Lieze checkt in #234

Lieze checkt in

Hoera, 3 weken op een rij een weekoverzichtje. Ik ga nog denken dat ik echt terug een beetje gelanceerd ben.

Hoogtepunt
Dat was uiteraard het huwelijk van mijn zus. Het weer liet het jammer genoeg een beetje afweten, maar met de mogelijkheden die er waren met de regen en de Coronamaatregelen slaagden ze er toch in om er een mooie dag van te maken. Het was heel fijn om haar zo gelukkig te zien. En ook gewoon fijn om nog eens te kunnen feesten. Ik kan me niet meer herinneren wanneer de laatste keer was dat ik me nog eens had opgetut. Hopelijk kan dat dit jaar weer wat vaker.

Toch wat minder
Beetje hetzelfde als vorige week, het lijf dat nog niet helemaal mee wil. Mijn hormonen moeten terug was op hun plooit komen om uit overlevingsmodus te komen en als het dan ook nog eens de tijd van de maand is, dan is het helemaal om zeep. Al helpt dat wel om echt gewoon rust te nemen omdat je voelt dat het echt echt nodig is. En ik heb het gevoel dat het begint te beteren, dus hopelijk volgende week weer wat meer energie in mijn lijf.

Kleine gelukskes
+ Toch maar een speech voorbereiden voor de trouw, dat hoort toch zo’n beetje als getuige, ook al is het maar in het klein + Durven afzeggen voor dingen waarvan ik voel dat er momenteel te weinig energie voor is + Het boek van de Zevende Zus (ik heb het net uit) + De familie nog eens zien, al was het dan maar kort en op afstand+ Een geïmproviseerde date met mijn lief + Bijleren over moestuinieren+ Een lief berichtje van een oude kennis +

6 gedachten over “Lieze checkt in #234”

  1. Fijn dat je van de kleine (grote) dingen hebt genoten. En ja…. gewoon de tijd en de rust nemen en eens is alles weer beter dan vroeger. Overigens was mijn week nog minder spannend, geloof ik. Succes!

    Geliked door 1 persoon

  2. Ah fijn om te lezen van de bruiloft :) Wij zijn ook getrouwd in corona-tijden. Ik raad het iedereen aan… Desondanks de schoonste dag van m’n leven :)

    Op naar nog zo’n topweek!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s