Lieze checkt in

Lieze checkt in #235

Lieze checkt in

Hoogtepunt
Ik kon terug gaan paardrijden. Na maanden kon en mocht de manege eindelijk weer les geven. Eigenlijk gingen ze vorige week al terug open, maar de trouw van mijn zus was toen net iets belangrijker, maar deze week stond ik er natuurlijk wel. Het was even terug wennen en over de spierpijn vandaag zwijg ik eventjes, maar ik heb er zeker wel van genoten.

Toch wat minder
Niks bijzonders, nog steeds bezig met het genezingsproces en we blijven doordoen.

Kleine gelukskes
+ Een wijntje drinken met een aantal collega’s + Terrassen met vriendinnen + Papierwerk afkrijgen dat maar bleef liggen + Een recept terugvinden waar ik al heel lang naar op zoek was + Een pakje aankrijgen dat ik stilaan had opgegeven + Nieuwe kleren kopen + De zon die er gelukkig toch ook nog doorkomt +

8 gedachten over “Lieze checkt in #235”

  1. Haha, ja elk moment dat de zon zich eventjes laat zien is nu echt een klein gelukske! :O En paardrijspierpijn ken ik nog wel van vroeger. Da’s geen pretje. Succes ermee, maar vooral veel plezier terug bij de manege!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s