Lieze checkt in

Lieze checkt in #236

Lieze checkt in

Het was niet echt een memorabele week. Geen hoogtepunten of dieptepunten, al was de to do lijst soms iets te groot. Ik probeer momenteel eigenlijk gewoon niet zo’n lijst te hebben, maar in het leven zijn er nu soms eenmaal dingen die je niet zo hard in de hand hebt en die dus gewoon moeten. Gelukkig waren er zeker wat kleinere mooie dingen.

Kleine gelukskes
+ Een fazant spotten in de tuin + Een film kijken samen met mijn lief (ook al was de film zelf niet zo mijn ding) + Wandelen met vriendinnen + Bezoekjes aan de speeltuin 2 keer zo plannen dat het net voor een regenbui is + De show van het songfestival, heel knap gemaakt (wat niet over alle liedjes gezegd kan worden) + Een berichtje van een collega + Zelfgebakken wafels krijgen + Lastige gesprekken durven aangaan + Kunnen rijden op mijn favoriete paard +

6 gedachten over “Lieze checkt in #236”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s