Lieze checkt in

Lieze checkt in #237

Lieze checkt in

Oh mannekes, hoe tof is het dat de lente (of zelfs de zomer?) er eindelijk is? Niet moeilijk dat ik dat ineens tot het hoogtepunt van de week maak.

Dat was top
Het was al lang afgesproken dat we gisteren naar mijn schoonzus zouden gaan. Het eten en het gezelschap zijn daar sowieso altijd goed. Dat we daar in de stralende zon konden aperitieven, buiten konden eten en de zonnecrème zouden moeten bovenhalen was boven alle verwachting. Het doet ook al dromen van ook thuis buiten te kunnen zitten met een wijntje en te genieten.

Andere koek
Ik zat veel in wachtkamers deze week. Bij de kinesist, bij de therapeut, bij de cardioloog en bij de neuroloog. Het wachten op zich vond ik niet zo erg, maar de andere mensen in het ziekenhuis werkten wat op mijn zenuwen. Het leek wel of de wachtzaal voor sommigen de plek was van een uitje waarbij ze nog eens ongegeneerd hun partner of kind de laatste roddels konden vertellen. En dan bedoel ik niet op fluistertoon. Nu ja, dat is nog altijd niet zo erg als in het midden van de dag met al je kleren én je schoenen op de weegschaal te moeten gaan staan. Dan zie je toch een kilo of 2 meer dan thuis en dat hoeft nu niet bepaald…

Kleine gelukskes
+ Heel lekker eten bij papa + Hard werk dat beloond wordt + Wandelen met een collega + Lezen + Vooruitzichten van goed weer + Wandelen met vriendinnen + Een goed rapport krijgen bij de cardioloog voor mijn jaarlijkse controle + Eindelijk zomerbanden op de auto + Buiten eten + Aperitieven met mijn vriend en zijn dochter +

8 gedachten over “Lieze checkt in #237”

 1. Ja fijn, dat het wat beter weer is en hopelijk blijft. De zon maakt het leven vrolijker. Je spreekt van buitenzitten bij jullie huis, maar is de tuin al af, of leven jullie nog in woestijn-feeling? Wat die wachtkamers heb je helemaal gelijk. Daar wordt je alleenmaar zieker van. Dus succes met alles en geniet van de zon….

  Like

 2. Vreselijk, dat geklets in wachtkamers. Sinds corona is het gelukkig een stuk minder (want je moet alleen komen) en ik hoop echt dat dat zo blijft. De zon heb je terecht als hoogtepunt benoemd;).

  Like

 3. Ik zat vandaag ook in een overvolle wachtzaal. Gelukkig kon ik toch focussen op mijn boek.
  We hebben ook twee zomers zonder tuin overleefd. Ooit komt het goed!

  Geliked door 1 persoon

 4. Och daar heb ik ook altijd zo’n hekel aan, mensen die luid zijn in wachtkamers en ongegeneerd lekker gaan zitten praten op luide toon… Maarja, je doet er weinig aan. Hopelijk waren als je afspraken verder goed.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s