Lieze checkt in

Lieze checkt in #238

Lieze checkt in

Dat was top
Ik kon deze week 2 keer nog eens echt sociaal doen. Dinsdag kwamen mijn papa, zus en schoonbroer hier barbecueën. Het was een beetje een last minute plan, maar toen we hoorden dat het zo’n mooi weer zou worden was dat een ideale activiteit om de verjaardag van papa te vieren, want op restaurant gaan kon nog niet met ons 5. En de dag erna ging ik met mijn vriend en plusdochter zwemmen met het gezin van mijn beste vriendin, om daarna nog samen frietjes te eten. Toch zalig hoe er wat meer kan met het mooie weer.

Andere koek
Misschien had ik deze week ook beter een hoofding gemaakt met als titel ‘hoe genant’. Mijn auto moest voor onderhoud naar de garage. Kom ik daar binnen en wil ik mijn handen ontsmetten. Blijkbaar ben ik al zo gewoon aan mooie ontsmettingszuilen overal dat ik niet goed meer keek en dus eigenlijk mijn handen onder een laadpaal hield.

Kleine gelukskes
+ een terrasje aanleggen in de tuin + de rest van de week restjes van de barbecue + zomer! + afkoelen in het zwembad + nieuws krijgen waar ik op zat te wachten + de uitnodiging voor mijn vaccinatie krijgen + overal klaprozen + paardrijden en complimenten krijgen + dutjes kunnen doen +

8 gedachten over “Lieze checkt in #238”

 1. Haha, dat met het ontsmetten zou mij geloof ik ook overkomen. Het is inderdaad zo’n gewoonte geworden om overal maar je handen te ontsmetten. Heerlijk dat je wat sociale dingen kon doen!

  Geliked door 1 persoon

 2. HAHAHA dat met die laadpaal, ojee ik zou dat ook voor hebben! Fijn he dat de wereld zo’n beetje wakker wordt met dat mooie weer. Dat gevoel heb ik altijd.

  Geliked door 1 persoon

 3. ja zalig hoe het mooie weer al veel mogelijk maakt. Voor mij lijkt het leven alweer “normaal” omdat ik toch niet zo aan massa events ben.

  haha, en heeft iemand je je handen aan de laadpaal zien ontsmetten?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s