Lieze checkt in

Lieze checkt in #239

Lieze checkt in

Lezen hier eigenlijk veel mannen mee? Voor degene die meelezen en papa zijn, fijne vaderdag gewenst. Ik heb voor de papa hier in huis een lekker ontbijtje besteld (elk excuus is goed voor een uitgebreid ontbijt). Hopelijk kunnen jullie dag ook fijn starten en zo de week fijn afsluiten.

Dat was top
* Voor de 2e keer sinds mijn vriend en ik een koppel zijn, gingen we uit eten. Dat klinkt echt heel raar als je al sinds september samen bent, maar ja, de horeca was maar heel eventjes open tijdens onze relatie dus we moesten wat schade inhalen. Het liep even mis met mijn eten, maar uiteindelijk kwam ook dat goed en ik stoorde mij er niet aan want ik had fijn gezelschap, zat in het zonnetje en het voelde allemaal zelfs redelijk normaal.

* Er werd veel gewandeld, want ik trok er op uit met 4 collega’s, dus bijna elke werkdag eentje. Het deed deugd om ze nog eens te zien, om bij te praten, om te horen hoe ze met mij inzitten en natuurlijk ook hoe het met hen gaat. Ik wist al dat ik in een fijn team zat, maar zag dat nog eens bevestigd en zal blij zijn als ik terug tussen hen mag gaan zitten.

* Ik besloot redelijk spontaan om te investeren in een loungeset. Als ik dan toch veel moet rusten, dan wil ik dat buiten wel een beetje comfortabel kunnen doen. Met een boek kruip ik lever in een zachte zetel dan gewoon op een stoel te zitten. Ik reed voor eentje die ik had gezien heel wat kilometers om daar te ontdekken dat die momenteel niet beschikbaar was, maar ik vond hem in het echt eigenlijk toch niet zo fantastisch. Daarna bestelde ik online eentje die nog veel mooier was en ook nog eens goedkoper. En ik heb er al heerlijk van genoten.


Andere koek
Als ik met mijn auto naar de garage moet, dan is dat precies altijd de processie van Echternach. Deze keer ging mijn auto gewoon binnen voor onderhoud vorige week, niks aan de hand. Tot ik merkte dat sindsdien mijn parkeersensoren niet meer werken. En ze vinden niet hoe dat zou kunnen. Volgende week dus nog maar eens binnen en ondertussen terug parkeren op de ouderwetse manier, helemaal zelf.

Kleine gelukskes
+ vakantie naar de Ardennen boeken + mijn belastingsaangifte doen (het doen op zich is niet zo’n geluk, maar er van af zijn zeker wel) + rabarbercake krijgen als traktatie + een opgeruimd bureau + pizza-picknick op het terras + eigenlijk totaal niet bezig zijn met het EK maar toch naar de match kijken en er direct terug inkomen +

8 gedachten over “Lieze checkt in #239”

 1. Fijn, klinkt als een echte super week. En een goede relaxstoel, of hoe zo iets ook heet, is voor mij ook nog een thema. Maar wel hard nodig als je lanfere tijd buiten wilt zitten. Ik val nog wel eens in slaap en wordt dan totaal stijf wakker…..

  Geliked door 1 persoon

 2. Ja er lezen mannen (en papa’s) mee 😉 En EK-stemming? Zelfs voor iemand die wel van het spelletje houdt is het dit jaar niet echt iets waar ik naar uitkeek. Omdat het werd uitgesteld? Omdat het in verschillende landen is? Geen idee, maar het leeft minder dan anders.

  Like

  1. Ik ging vroeger ook meestal kijken tussen veel andere mensen. Zo thuis kijken is toch echt niet hetzelfde… Maar tegen dat we in de finale zitten zullen we ongetwijfeld wel in de stemming zijn 😉

   Like

 3. Hahaha ik vind dat niet raar klinken ze dat jullie nog maar twee keer uit eten gingen. Frietkot enzo niet meegeteld ben ik volgens mij nog geen 5 keer met mijn lief uiteten geweest en wij zijn al elf jaar samen :p
  Je kleine gelukskes zijn wel heel fijn! Net zoals je nieuwe lounge. Dat hebben wij vorig jaar ook aangeschaft en daar ben ik ook nog elke dag blij mee.

  Geliked door 1 persoon

 4. oh ja bijna van die belastingsaangifte af ook. ‘k Stel dat altijd uit, zie daar echt tegenop maar me dit weekend toch verplicht aan te beginnen.

  Loungesets: ja alles met tuin en decoratie is bijna overal uitverkocht hoorde ik;

  Geliked door 1 persoon

 5. Haha herkenbaar van de voetbal! Ik was ook echt nog niet mee, tot de eerste wedstrijd. En dan kwam dat gevoel toch terug opborrelen haha. En ik kijk echt al uit naar het moment dat ik een tuin heb om ook een zalige loungeset te kopen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s