Lieze checkt in

Lieze checkt in #240

Lieze checkt in

Deze week was de agenda iets rustiger, maar werken aan mijn gezondheid blijft natuurlijk mijn voornaamste dagtaak, dus dat wil niet zeggen dat het geen goeie week was. Ik neem jullie weer eens even mee.

Dat was top
* In mijn vorige huis is het nu ongetwijfeld zo’n 30 graden binnen. In mijn nieuwe huis is dat maar 22 graden. Zalig man. Soms vind ik het ’s morgens zelfs wat fris binnen als de koeling volop z’n werk doet. Goeie punten voor mijn installateur ;-)

* Ik kon nog eens cultuur gaan opsnuiven. We hadden vorig jaar tickets besteld voor Bart Cannaerts en Kommil Foo, maar toen konden die voorstellingen natuurlijk niet doorgaan. Deze week was de herkansing en het was heel fijn om nog eens een avondje te gaan genieten. Je kon de voorbije maanden wel eens wat dingen op tv meepikken, maar dat is toch echt totaal niet hetzelfde als het live meemaken.

Andere koek
* Wat is dat met de post seg? Eerst horen we over een belangrijke brief die er meer dan een week over doet (wat is er mis met mails seg) en dan vinden we een verkeersboete in de bus die meer dan een maand onderweg is geweest. Moeten brieven ook eerst ergens in quarantaine of zo?

Kleine gelukskes
+ vaderdagontbijt + gordijnen op de slaapkamer + veel blogs schrijven + de auto die gemaakt is (en het was gelukkig geen marter die voor miserie had gezorgd, zoals ze even dachten) + eventjes videobellen met de collega’s + snel een nieuwe digibox krijgen toen de vorige het begaf + de tegels voor de spatwand in de keuken zijn geleverd +

9 gedachten over “Lieze checkt in #240”

   1. Ofwel zit het in zijn ebox en staat er niet ingesteld dat hij daar via mail van verwittigd wordt, dat zou ook wel eens kunnen.

    Like

 1. We stellen ons ook soms vragen bij de postbedeling… Nu ze maar een paar keer per week meer komen, is het erger dan ooit. Al gaat het wat pakjes betreft dan wel weer vlot.

  Like

 2. Ik stel me ook gigantisch veel vragen bij de postbedeling. En nu al helemaal want mijn examenresultaten worden enkel met de post opgestuurd. Je kan je de stress dus wel al inbeelden die ik heb (want stel je voor dat die in de verkeerde bus terecht komen dan moet ik wachten tot midden augustus wanneer de campus terug opengaat). En ja ik loop dus elke dag naar de brievenbus om die als een gek te controleren :-)

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s