Lieze leeft

Geheime liefde

Een blogpost die ik een hele tijd geleden las op Life in words deed me denken aan mijn eigen puberale crush. Met vriendjes begon ik pas rond mijn 15, maar daar voor had ik, zoals ongetwijfeld iedereen, ook al wel eens kriebels voor iemand zonder dat er iets mee gebeurde. Het was dan vooral dromen en fantaseren en vooral ook heel kinderlijk nog allemaal.

De eerste die ik me zo kan herinneren was de zoon van vrienden van mijn ouders. Hij was een paar jaar ouder en ik keek enorm naar hem op. Niet dat ik hem vaak zag, laat staan dat ik ooit echt met hem gepraat had. Maar ik bewonderde hem dus op afstand. Ik zal ongetwijfeld wel eens over hem geschreven hebben in mijn dagboek, over dat ik heel blij was dat ik hem nog eens had gezien ergens of zo.

Toen ik naar het eerste middelbaar ging, bleek een vriendin in mijn klas hem heel goed te kennen. Hij kwam wel eens bij haar thuis en zij kon er dus wel gewoon eens mee praten. Natuurlijk was ik best wel jaloers dat zij tijd met hem kon doorbrengen. Ik meen me te herinneren dat ik ooit via haar eens een briefje aan hem heb bezorgd, maar daar is nooit iets verder van gekomen. Hij woont hier nog steeds in de buurt, dus heel af en toe zie ik hem nog wel eens. Nog altijd best wel een knappe gast, maar er over dromen doe ik niet meer.

5 gedachten over “Geheime liefde”

  1. O ja, heel dikwijls gehad zo’n geheime crush, en toen had mijn zus mijn dagboek eens gelezen, ik kon wel door de grond zakken haha! Waar is de tijd… Eén van die crushes van (omg) meer dan 20 jaar geleden volg ik op Instagram en ik had zeker geen slechte smaak… Een andere kom ik heel soms nog eens tegen… Maar goed ja, de fantasie is meestal beter dan de werkelijkheid :-D

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s