Lieze checkt in

Lieze checkt in #241

Lieze checkt in

Ik maak deze blogpost al af op zaterdag, want zondagochtend moet ik mijn beste streekdialect even gaan bovenhalen. Een aannemer uit de buurt zou graag wat zand dat wij over hebben komen halen, maar die spreekt zo plat dat mijn vriend, die niet van hier is,

Dat was top
* Mijn tegels voor de spatwand in de keuken waren er dus eindelijk. Toen mijn vriend voorstelde om er dan zondag maar ineens aan te beginnen, hapte ik direct toe. We moeten nog een paar stukjes afwerken en dan inwassen, maar het ziet er nu al goed uit. Ik was verliefd op de tegels in mijn badkamer, maar ze krijgen toch concurrentie van deze hoor.

Andere koek
* Mentaal had ik een paar lastige dagen. Ik voel dan wel beter mijn grenzen (dat is een stap voorruit), maar aanvaarden waar ze liggen blijft soms een uitdaging. En dan lijkt het soms alsof de dingen die me voldoening geven gewoon (nog) niet lukken en daar word ik een beetje ambetant van.

Kleine gelukskes
+ spontaan bezoekje van mijn nicht en haar gezin + een uitje naar de braderij + een telefoontje van mijn baas + zin hebben om te schilderen + een etentje met de vriendinnen + de plusdochter die spontaan op mijn schoot komt gekropen + goeie punten bij de diëtiste + een lief berichtje van een collega + een eerste kennismaking met de tuinarchitecte +

2 gedachten over “Lieze checkt in #241”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s