Lieze checkt in

Lieze checkt in #246

Lieze checkt in

Dat was top
*We gingen 5 dagen naar de Ardennen. Een weekje in een andere omgeving, tussen de bossen. We wilden niet de grens over gezien de soms lastige regeltjes en kozen voor een vakantiepark omdat we dan zeker genoeg entertainment zouden hebben voor de plusdochter. Die heeft haar hartje (elke dag!) opgehaald in het zwembad. En ik had ondertussen ook nog wat fitness, want elke keer bergop wandelen naar ons huisje, dat hebben mijn kuiten geweten.

Andere koek
* Toch kort eventjes zagen over het weer. In de Ardennen regende het elke dag, en niet zomaar een paar kleine buien. Gelukkig was er in het vakantiepark dus nog genoeg te doen, maar ik had toch nog graag een paar andere dingen gedaan die door de regen in het water vielen.

Kleine gelukskes
+ lekker gaan eten met de familie + barbecueën op die ene mooie zomerdag + veel leestijd + een proper huis + terug thuis komen + minigolfen +

5 gedachten over “Lieze checkt in #246”

  1. Ha ja, ge kunt de Ardennen niet bezocht hebben zonder eens goed op en af de heuvels te wandelen he :p Jammer dat het zo regende, maar dan hebt ge tenminste toch de echte Belgische ervaring gehad daar :p

    Geliked door 1 persoon

  2. ugh ja, de Ardennen zijn toch vooral een ‘buitenvakantie’plek, dan suckt het extra hard dat ge niet veel naar buiten kunt. Maar allez, de plusdochter heeft zo te horen wel een fantastische vakantie gehad :-D

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s