Lieze checkt in

Lieze checkt in #249

Lieze checkt in

Dat was top
* Net terug van een weekendje Delft. We wilden er graag eventjes tussenuit en bij het zoeken naar een hotelletje in Nederland kwamen we in Delft uit. Goeie keuze wel. Want Delft is een tof stadje. Ik vind die oude huizen in Nederland altijd zoveel charme hebben. We hebben veel rondgewandeld, bootje gevaren, lekker gegeten en natuurlijk ook Royal Delft bezocht. Ik wilde op voorhand al tickets reserveren om de fabriek van Delfts Blauw te gaan bezoeken en dat lukte niet, dus ik vreesde al dat het volzet was. Maar bleek dat het monumentendag en we helemaal geen ticket nodig hadden, want dat het gratis te bezoeken was. Zeker de moeite om gezien te hebben.

Andere koek
*
Beetje ergernis over de leveranciers van mijn vriend. Ik volg zijn administratie op en soms maken die leveranciers er echt een potje van. Verkeerde leveringen, slechte communicatie, documenten die op zich laten wachten. Hoe kunnen die in hemelsnaam zo werken?

Kleine gelukskes
+ de nieuwe kinesist die gelukkig goed meevalt (want grote schoenen om te vullen) + wettelijk gaan samenwonen met mijn vriend + zomerweer en dus nog kunnen zwemmen en buiten eten + nog eens een optreden kunnen meepikken samen met de beste vriendin +

9 gedachten over “Lieze checkt in #249”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s