Lieze blogt

Linkjesliefde (4)

Linkjesliefde

Ik kan natuurlijk alleen voor mezelf spreken, maar mijn hart maakt wel een klein sprongetje als 1 van mijn blogposts op een andere blog vernoemd wordt. Maar omdat ik denk dat andere bloggers dat ook wel leuk vinden én omdat ik jullie graag laat meegenieten van dingen die ik graag las online, doe ik nog eens van linkjesliefde.

  • We kunnen ongetwijfeld nog heel wat mooie levenslessen leren van oudere mensen. Heel mooi dat Suus zo een levensles deelt die ze te horen kreeg.
  • Ik blijf een boon hebben voor Ierland en blogs zoals die van Katrijn die laten zien hoe het is om daar te wonen vind ik dan ook leuk om te lezen.
  • Over vlekjes wegvegen die eigenlijk gewoon mogen blijven zitten, mooie beeldspraak van Dominique.
  • Ik heb alle boeken van Jojo Moyes over Louisa Clark graag gelezen en recent ontdekte ik dat ze kortverhaal heeft geschreven over Lou in lockdown. Personages die je graag ziet kunnen toch altijd voor een beetje troost zorgen.
  • Veerkracht gaat over meeveren maar dus ook terug kleiner worden, zegt Nina.
  • En om te eindigen nog even een podcast er tussen gooien. Via de blog van Lenneke kwam ik terecht bij de 100% lefwijf show. Ik luisterde naar haar interview, maar ook naar dat met Silvia Bogers en die sloeg ook wel wat nagels met koppen.

8 gedachten over “Linkjesliefde (4)”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s