Lieze checkt in

Lieze checkt in #253

Lieze checkt in

Normaal schrijf ik gedurende de week al wat dingen op voor dit weekoverzicht. Deze week is er dat niet van gekomen, dus nu maar eens kijken hoe goed mijn geheugen is.

Dat was top
* Wie hier al een tijdje meeleest, weet misschien nog dat ik een paar jaar geleden en cursus klussen volgde. In de module houtbewerking maakte ik toen een eiken tafelblad voor in mijn toen toekomstige huis. Toen het blad klaar was, werd het opgeborgen bij mijn papa en een paar maanden geleden kwam het dan naar huis. Daar stond het een hele tijd gewoon tegen de muur te wachten, naast de poten die er nog onder moesten komen. Onlangs maakte ik er eindelijk eens werk van om het blad te behandelen, mijn vriend maakte de poten vast en nu staat de tafel eindelijk te pronken in de living. Ze is echt super mooi geworden. Foto op mijn Instagramprofiel.

Dat was minder
*
Ik keek uit naar een rustige zaterdag. Wat dingen doen in huis, gaan paardrijden, een bad nemen. Maar ’s morgens kreeg ik door mijn vriend ineens een gewond vogeltje in mijn handen geduwd. Hij had dat gevonden maar moest naar een klant vertrekken dus ik mocht het oplossen. Uiteindelijk leverde ik het af bij de vogelbescherming, maar zo was de ochtend natuurlijk snel om. Maar kom, nog een halve dag over, dus eerst maar eens gaan paardrijden en dan kon ik daarna nog vanalles doen. Je voelt mij al komen, ook dat lukte niet.
Toen ik thuiskwam van de manège vond ik namelijk mijn vriend wit weggetrokken op de grond van de keuken want hij had net een stuk van zijn vinger gezaagd. Of ik met hem naar de spoed kon rijden? Als hij al zoiets zegt, dan weet ik dat het erg is, want hij kan wel iets hebben normaal gezien. Ik heb niet echt durven kijken naar de wonde (al zal ik straks wel moeten, want ik moet het verzorgen), maar ik hoorde toch een paar keer zeggen dat het best diep was. Grote uitdaging zal zijn om die wonde proper en droog te houden, wat niet zo evident is als installateur, maar ik ga een hele strenge verpleegster zijn.

12 gedachten over “Lieze checkt in #253”

  1. Oh bluh, dan wens ik je sterkte met het verzorgen van de wond. Ik zou daar ook niet zo goed tegen kunnen geloof ik. Superleuk zo’n tafel met een verhaal. Altijd leuk om te vertellen als je met anderen om die tafel zit.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s