Lieze checkt in

Lieze checkt in #254

Lieze checkt in

Dat was top
* Er was nog eens een opleiding van het werk in Brussel met alle adviseurs van Vlaanderen. De opleiding op zich was zeker interessant, maar vooral nog eens van gedachten kunnen wisselen met collega’s in het echt was een complete verademing. Het was niet alleen voor mij, maar door het lange thuiswerk voor de meesten de eerste keer dat we elkaar sinds lang terugzagen en je merkte dat iedereen daar echt van genoot.

* En nog een leuk weerzien, want voor het eerst sinds januari 2020 zag ik mijn studievriendinnen nog eens terug. Af en toe hadden we wel eens een videocall gedaan, maar dat is niet hetzelfde he. We hebben allemaal niet stilgezeten de afgelopen 2 jaar, dus er was heel veel om over bij te praten.

Dat was minder
*
Ik was deze week echt moe. Misschien niet verwonderlijk nadat ik de week begon met de garage uitmesten en de dag erna vroeg op moest voor een hele dag opleiding. Ik zal toch nog wat moeten zoeken hoe ik mijn energie goed kan verdelen en het evenwicht kan bewaken.

Kleine gelukskes
+ de garage is opgeruimd (nee er kan nog altijd geen auto binnen) + met mijn pijnlijdend lief naar James Bond gaan kijken en de film maar niks vinden maar hem wel echt zien genieten + weer Foodbag in huis na een weekje zelf bedenken wat we gaan eten + op steeds meer plaatsen het mondmasker achterwege kunnen laten +

2 gedachten over “Lieze checkt in #254”

  1. Zo lastig van die energie en hoe je die goed moet verdelen. Het klinkt heel logisch, dat je moe bent na zulke dagen en tegelijkertijd klinkt het ook zó logisch dat je het zo plant. Ik vind het heel interessant om je ‘zoektocht’ hierin wat te volgen.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s