Lieze checkt in

Lieze checkt in #255

Lieze checkt in

Net terug van mijn verjaardagsontbijt dus nu even op de zetel chillen om al dat lekkere eten te laten zakken. En eventjes de voorbije week neer te schrijven.

Dat was top
* Ik deed mijn eerste afspraak met een klant sinds mijn terugkeer op het werk. Niet dat ik vergeten was hoe graag ik mijn werk doe, maar kunnen meedenken met mensen, merken dat je hen echt kan helpen, ik blijf daar echt zo van genieten. En de kleine angst dat ik misschien veel dingen vergeten zou zijn bleek snel ongegrond. Ik schreef ondertussen ook mijn eerste rapport terug en ik vind het één van mijn betere, al zeg ik het zelf. Ik kan het dus nog!

Dat was minder
*
Ik had precies nogal veel aan mijn hoofd deze week. Ik moest aan zoveel dingen denken en dat gecombineerd met net de week dat mijn hormonen was in de war liggen, maakte dat het soms gewoon wat te veel was. Een vrouw moet toch soms nogal afzien he ;-)

Kleine gelukskes
+ naar de buurtkermis gaan (ok, ze was mini mini, maar toch) + mogen schrijven voor het werk + terug kunnen paardrijden met mijn favorietje nadat ze een tij geblesseerd was + het kleine beste vriendinnetje mogen begeleiden bij haar eerste rijles op de manege +

6 gedachten over “Lieze checkt in #255”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s