Lieze checkt in

Lieze checkt in #259

Lieze checkt in

Dat was top
* Ook deze week weer was er een opleiding via mijn werk. Eentje over hoe je interactie kan bevorderen als je werkt met groepen, super interessant. En fijn om een hoop collega’s nog eens te zien. Ik besef de laatste tijd ook meer en meer dat ik door een tijd thuis te zijn en nu deeltijds werk een betere adviseur ben geworden. Ik heb nu tijd om dingen als zo’n opleiding echt binnen te pakken. Vroeger vond ik dat ook interessant hoor en was ik zeker geen slechte coach, maar ik merk nu wel dat een aantal dingen meer op automatische piloot gingen. Hopelijk kan ik dit vasthouden.

Bedenking van de week
*
Wat heeft november de hele wereld eigenlijk misdaan? Ik hoor overal dat het de meeste triestige maand van allemaal is en ik zie overal mensen die het maar gewoon willen overslaan en hopen dat het snel december is. Ik zie ook al opvallend veel kerstbomen. Ik zeg niet dat november de topper is van alle maanden, maar het is wel een maand om stilaan naar binnen te keren en tegelijk naar buiten te trekken om al die mooie herfstkleuren te zien. En om al voorpret te hebben voor alle leuke dingen die december brengt.

Kleine gelukskes
+ een middagdutje na een korte nacht + thuiskomen in een proper huis + rustmomentjes nemen + film kijken met mijn lief + nog live workshop mogen geven + na veel slecht nieuws toch ook weer wat positieve berichten +

6 gedachten over “Lieze checkt in #259”

 1. O, echt, is november de meest trieste maand volgens velen? Ik heb dat eerder met maart. Dan verlang je naar de lente en is het toch soms ineens koud en grijs. Ieder z’n ding;). Mooie en fijne ontwikkelingen op werkgebied!

  Geliked door 1 persoon

 2. Kijk, ’t is met dat jij dat nu schrijft van november dat ik denk: awel ja. Ik vond / vind november echt meh en onze kerstboom staat sinds dinsdag ook. Fijn om te lezen dat je jezelf een betere coach vindt door minder te gaan werken :)

  Geliked door 1 persoon

 3. Ik heb dat toch ook met November. Dat komt omdat ik daar een trauma aan heb overgehouden door in 1993 totaal compleet onderuit te gaan in de maand november na een zowat hele maand op grijze lucht te hebben moeten zien op een moment dat ik het al zo moeilijk had. Ik ben altijd blij als november voorbij is.

  Geliked door 1 persoon

 4. Haha mooie bedenking! Ik vind de laatste maanden van het jaar ook wel iets hebben en kan er dan echt van genieten om binnen te zitten, series te kijken, te lezen en ziek veel kaarsen plat te branden. Januari en februari vind ik dan weer echt prut, want dan wil ik weer naar buiten, maar ’t is nog koud en nat en uitzichtloos.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s