Lieze checkt in

Lieze checkt in #268

de dingen van de week
* Functioneringsgesprek deze week. Ik had er geen schrik voor hoor, maar na een jaar dat niet bepaald liep zoals verwacht, voelt zo’n gesprek toch een beetje anders. Maar gelukkig zit alles goed bij mijn werkgever en hebben we fijne afspraken kunnen maken over de invulling va mijn job.
* Ik schoof een beetje met mijn werkdagen deze week, zodat het beter uitkwam met verschillende afspraken, maar dat gaf me vooral ook een dagje dat ik helemaal kon doen waar ik zelf zin in had. Een mens kan dat al eens gebruiken.
* De schoonfamilie kwam op bezoek. Ik keek er eigenlijk een beetje tegenop, want bezoek zorgt toch altijd voor wat extra werk en ik kon dat precies niet echt opbrengen. Maar uiteindelijk was het wel gezellig en ik probeer meer en meer los te laten dat alles helemaal in orde moet zijn als er volk komt, het gaat immers om het gezelschap.

kleine gelukskes
+ het nieuwe seizoen van Sweet Magnolias op Netflix + mijn lief die terug thuiskomt na een nachtje weg voor het werk + een ochtendwandeling + veel schrijven + code oranje +

4 gedachten over “Lieze checkt in #268”

  1. Fijn, zo’n goed functioneringsgesprek, ondanks dat alles misschien net wat minder ideaal liep. Dat zijn werkgevers die heel veel waard zijn.
    Herkenbaar, dat alles willen netjes hebben voor de schoonfamilie. Voor mijn eigen familie heb ik dat een stuk minder, oeps. Niet omdat ik ze niet graag heb maar gewoon omdat het vertrouwder is (en het bij hen ook niet altijd perfect is, in tegenstelling tot bij mijn schoonmoeder).

    Geliked door 1 persoon

  2. Heel fijn dat het functioneringsgesprek positief was. Na zo’n jaar kan ik me best voorstellen dat het dan toch anders voelt dan anders.
    Voor mij is het ook altijd ‘spannend’ als er bezoek komt. Raar eigenlijk, want ik let bij een ander ook niet op of het schoon is en dat soort dingen. Waarom doe ik er dan bij mezelf wel zo moeilijk over of alles ‘perfect’ is?

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s