Lieze checkt in

De maand in gelukskes #1

Mijn wekelijks overzicht begon een beetje te voelen als trekken aan een dood paard. Ik wou dat wel blijven volhouden, maar het voelde dikwijls als iets dat eigenlijk moest en niet iets dat leuk was. Maar wat dan met aandacht voor mijn kleine gelukskes en de toppers? Omdat ik dat zeker niet wou loslaten, probeer ik vanaf nu op de laatste zondag van de maand een overzichtje te schrijven. Zo valt de opdracht van elke zondag bezig te zijn weg, maar het positieve blijft wel in de spotlight staan.

Grote gelukskes
* Er zitten eindelijk wat vorderingen in de afspraken rond de verblijfregeling van de plusdochter. Dat is echt een beetje de processie van Echternach, maar we leven op hoop dat het nu weer de juiste richting uitgaat.
* Nu schijnt dan wel de zon, er waren ook weekends dat het schijtweer was. Dan is de binnenspeeltuin echt wel een handige oplossing. Zeker als je kan gaan met de beste vriendin, dus de kindjes los kan laten en ondertussen zelf wat kan bijpraten. Want laat ons eerlijk zijn, met 1 kindje naar de speeltuin gaan en heel de tijd zelf moeten meespelen is eventjes tof, maar dan word je daar zot van.
* We hebben vakantie geboekt naar de zon. Het wordt echt luilekker vakantie, een all-in met zwembad waar mijn lief en de plusdochter ongetwijfeld uren gaan zitten plonsen. Ik hoop dat er ook eens een uitstapje inzit, maar met een grote voorraad boeken kom ik ook al heel ver. Ik kijk er nu al naar uit!

Kleine gelukskes
+ voor het eerst naar de pedicure + de kast beter organiseren + eindelijk drukplaatjes voor het toilet + een nieuwe computermuis + lekker uit eten gaan + buiten lezen in de winterzon + positieve reacties op een workshop + veel lezen + bedrijfsbezoeken bij starters + wandelen in de sneeuw + knutselen met de plusdochter +

4 gedachten over “De maand in gelukskes #1”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s