Lieze checkt in

De maand in gelukskes #2

Grote gelukskes
* Tot voor kort was de berging de ruimte waar nog niet al te veel liefde in was gestoken. Het was echt een bergplaats, maar eentje waar alles maar gestapeld stond zoals het kon. Ondertussen hebben we er wel werk van gemaakt. Het is zeker nog niet helemaal klaar, maar er is al een pak meer handige bergruimte en ik word gelukkig van opgeruimde kamers.

* Ons neefje is jarig eind februari en het eerste weekend van maart moest er dus gefeest worden. Zalig dat zo’n feestje buiten op het terras kan doorgaan. Ik moest zelfs mijn jas uitdoen omdat het te warm werd in het zonnetje. Ik haat de winter zeker niet, maar als ik zo een keer de lente hebt geroken dan mag die ook wel echt komen van mij.

* Na 2 jaar was het eindelijk nog eens carnavalstoet. Ik heb op zich niet veel met carnaval, maar naar de stoet gaan is jarenlange traditie. Het was ook het moment om veel mensen terug te zien en je merkte dat iedereen blij was om terug buiten te kunnen komen. De plusdochter was jammer genoeg net ziek die dag, maar de andere kindjes hebben heel lief mee voor haar snoepjes geraapt.

* Gevoel voor timing, dat is het minste wat je kan zeggen van ons weekendje. De afgelopen dagen zaten we aan de kust in Nederland en dat was echt genieten. Van de rust, van de gezellige dorpjes, van lekker eten en natuurlijk van de zon.

Kleine gelukskes
+ de winkel kunnen binnenlopen zonder masker + de plusdochter die kan fietsen zonder zijwieltjes + een go krijgen om vanaf april terug voltijds te gaan werken + mijn vriend die mijn aangevrozen auto krabt voor mij + zons- op en ondergang + de eerste ijsjes op het terras + net op tijd aan het tankstation geraken omdat de tank wel echt leeg is + energie krijgen van een event op het werk + paaseitjes mét handleiding + het grootouderdansje dat de klas van de plusdochter maakte, echt te schattig +

4 gedachten over “De maand in gelukskes #2”

  1. Mooie lijst met allemaal nog mooiere dingen. En het weer heeft wel echt meegewerkt tijdens jullie weekendje weg ja. Heerlijk! Ik ben overigens wel heel benieuwd naar paaseitjes met handleiding…;)

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s