Lieze leeft

Hoe is’t nog?

Dat is lang geleden he. Ik ben even gaan spieken en het is bijna op de kop 4 maanden. Hoe dat komt? Gewoon, het kwam er niet van om hier nog te schrijven. Niks speciaals aan de hand of zo, gewoon het leven. En ook al had ik al lang het idee dat ik hier weer boven water wou komen, het heeft nog weken geduurd tot nu.

In die 4 maanden ging ik terug voltijds aan het werk (op papier dan toch, want in de praktijk had ik nog genoeg verlof om een tijdje 4/5e te werken). Op het werk was er wel vanalles gaande en dat maakte het niet altijd even simpel. Laat ons zeggen dat het toch even zoeken is naar een nieuwe teamdynamiek als je met z’n allen jaar veel hebt thuisgewerkt in plaats van samen op kantoor. Maar we werken er aan en hopelijk valt het snel weer allemaal wat meer in de plooi.

Er werd verder gewerkt in het huis, of eigenlijk eerder aan het huis. We vroegen immers de vergunning aan om een garage te zetten voor al mijn vriend zijn gerief. En we hebben bijna een nieuw terras (ongetwijfeld af tegen dat de zomer gedaan is 🙄) Er blijven nog heel veel dingen om aan te pakken, maar ik probeer het helemaal ok te vinden dat het stapje per stapje gaat, al heb ik het liever wat sneller.

Ik volgde op het werk een opleiding over SMarketing, die super interessant was en waar ik niet alleen dingen kon uithalen voor mijn job, maar ook voor de zaak van mijn vriend. En ik volgde privé een opleiding rond websites voor de zaak van mijn vriend die ik zeker ook op mijn werk kan gebruiken. Win win dus. Het moet zowat in mijn agenda passen, maar als ik dan met iets begin dan kan ik daar wel echt helemaal in opgaan en mee aan de slag gaan.

Mijn zomervakantie zit er ondertussen ook al op. We gingen een weekje naar Gran Canaria om daar vooral heel weinig te doen buiten eten, zwemmen en lezen. Al gingen we wel ook 1 dagje dolfijnen spotten op zee. En toen we terugkwamen werd mijn metekindje geboren dus dat was een mooie manier om de vakantie af te sluiten.

Hopelijk is met de lezers hier ook als in orde en horen jullie snel weer iets van mij.

9 gedachten over “Hoe is’t nog?”

  1. Welkom terug :) En heerlijk, zo’n vakantie. Ik heb de mijne nog tegoed (Woensdag gaat het EINDELIJK gebeuren! Was al bijna vergeten wat vakantie was ;)). Ben benieuwd naar al je toekomstige verhalen.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s