Lieze leeft

De unsuccessful adulting tag

Ik had nog een tagje in mijn concepten staan, dus nu ik terug aan het bloggen ben geslagen, gooi ik hem er ook maar gewoon even tussen. Ik hield deze bij van Samaja, maar werd al voorgegaan door een hoop andere bloggers.


Over hoe onvolwassen ik soms nog ben dus:

Wat is het meest onvolwassen eten dat je de afgelopen week gegeten hebt?

Ik denk eigenlijk dat ik de afgelopen week altijd wel redelijk gezond heb gegeten, als in, zelf gekookt en al. Maar vorige week had ik een avond dat ik echt zo zin had in kebab dat we dat gewoon zijn gaan halen. En de plusdochter wou pannenkoeken als ontbijt en ik kon er niet aan weerstaan om mee te doen.

Hoe vaak ga je voor 22u naar bed?

Nooit, omdat ik dat eigenlijk niet mag. Ik probeer me toch nog een beetje aan mijn slaapschema te houden dat ik kreeg in therapie en mijn naar bed-uur is 22u30 à 22u45 (ik moet moe zijn voor ik mag gaan slapen dus af en toe is het nog ietsje later).

Wat is het laatste kinderprogramma dat je hebt gekeken?

Als het is samen met een kindje, dan is het 1 of andere vreselijke tekenfilm van Lego Elves. En onlangs keek ik zonder kindje in de buurt naar Luca op Disney+. Kwestie van het aanbod te onderzoeken 😉

Wat is het laatste dat je bent vergeten?

Ik ging zondagvoormiddag naar de supermarkt en bracht eten mee voor een hele week, maar vergat brood voor die middag. Dus ik kon nog een bakker zoeken die open was om pistolekes te kopen.

Ben je wel eens in je pyjama naar buiten geweest?

Ik zal ongetwijfeld wel eens in mijn pyjamabroek buiten hebben gestaan. Als ze hier leveringen komen doen voor de zaak van mijn vriend, dan durft dat al eens op een ontiegelijk vroeg uur zijn en soms ben ik dan nog niet aangekleed.

Wat is je meest ranzige gewoonte?

Net zoals volgens mij iedereen durf ik wel eens in mijn neus peuteren. Maar voor de rest ben ik denk ik een proper meisje.

Hoeveel enkele sokken heb je in je kast/la liggen?

Geen. Allee, toch niet door sokken die ik verloren ben. Ik heb blijkbaar een heel speciale wasmachine, want die heeft nog nooit sokken van mij opgegeten. Wat ik wel heb zijn een paar enkele sokken waarvan het vriendje kapot is gegaan, maar omdat ik altijd een aantal dezelfde paar sokken koop, hou ik die enkeltjes bij voor als er nog eentje stuk gaat, en dan kan ik hen herkoppelen.

Welke lelijke emoji gebruik jij wel eens?

Wat maakt een emoji een lelijke emoji? Ik gebruik eigenlijk bijna altijd dezelfde: een lachje, knipoog, tong uit of het aapje met de pootjes voor het gezicht.
En in Teams vind ik die zo meewarig zijn hoofd schud en tegen zijn voorhoofd klopt ook wel een toffe, maar dus zeker niet lelijk.

Wat is je meest nederige eigenschap?

Ik weet eigenlijk niet of ik nederig ben. En eigenlijk is dat goed, want ik heb me in het verleden vaak genoeg op de achtergrond geplaatst (of mijn gevoelens toch) omdat mijn interne pleaser het heel dikwijls won. En aangezien die bij de unsuccesvol adulting tag staat, ziehier dan maar het bewijs dat ik wel gewoon een succesvolle volwassene ben 😋

Wanneer is voor het laatst eten dat je kookte mislukt?

Meestal is dat een sausje dat niet zo goed lukt (als in, te lopend blijft), zo ook vorig weekend. Maar dan komt mijn vriend, die veel beter is in de keuken dan ik, zich moeien en die redt dan de dag.

Wat was de laatste rekening die je ‘verstopte’?

Ik verstop geen rekeningen, of toch zeker niet bewust. Ik gooi ze meestal gewoon direct in de vuilbak, maar niet met het idee dat iemand anders ze dan niet zou kunnen zien. En mijn vriend houdt zich totaal niet bezig met wat ik koop, die vertrouwt er op dat ik verstandig met mijn (en zijn) geld kan omgaan.

5 gedachten over “De unsuccessful adulting tag

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s