Lieze checkt in

De maand in gelukskes #3

Grote gelukskes
* Ze werd dan wel geboren in juli, de eerste keer knuffelen met mijn metekindje was pas deze maand. Ik kan natuurlijk niet anders zeggen dan dat het echt een schatje is!

* Ik ging voor de laatste keer naar de slaaptherapie. Dat betekent dat mijn traject er ongeveer op zit en dat zowel het medische team als ik zien dat ik heel wat vooruitgang heb geboekt. Er zullen zeker nog valkuilen zijn waar ik op moet letten, maar die heeft elk mens. En ik heb nu heel wat handvaten om er mee aan de slag te gaan.

Kleine gelukskes
+ enthousiaste gesprekken rond een samenwerking + de Webkick Summer Challenge van Kathleen, hoe interessant was dat seg! + naar de zomerbar met collega’s + een uitje naar Breda + de vloerkoeling die echt wel haar werk doet en het lekker fris houdt in huis + nieuwe sandalen die echt zalig goed zitten + een mooi cadeautje gekregen voor in huis + een ballonvaart cadeau krijgen voor (plus)moederdag + wandelingetjes in het bos + zien dat er na mijn lange afwezigheid toch nog veel mensen de weg terug naar hier vinden + ons nieuwe ‘huisdier’: Mien de robotstofzuiger +

3 gedachten over “De maand in gelukskes #3”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s