Lieze leeft

Achtervolgd door ongeluk

Er zijn heel wat geluksmomentjes in het leven. En ik probeer er tijd voor te maken om die ook echt te zien. Maar soms zijn er ook gewoon ongeluksmomentjes. Van die momenten waarop je enkel kan denken: k*t! Dit zijn er zo een paar van mij:

* ’s Avonds klaarmaken om te gaan slapen, aan je bed komen en dan pas terug beseffen dat je de lakens hebt gewassen en dat die nog terug op het bed moeten. Ook al heb je overdag 3 keer gedacht dat je dat eigenlijk moest gaan doen want dat het anders ’s avonds ging tegenvallen.

* In het midden van de dag ergens naartoe rijden, in de grote hoop en veronderstelling dat het midden in de dag is dus dat er geen file gaat zijn en dan toch gewoon kei veel tijd verliezen met aanschuiven (ja E313, ik kijk naar u!)

* Aan de kassa het gevoel hebben dat je echt wel de juiste rij hebt gekozen omdat het goed vooruit gaat en dan blijken te staan achter de mevrouw die ostentatief een stapel ongesorteerde bonnetjes bovenhaalt om eens te laten nakijken of die nog gelden en daar dan ook nog over beginnen discussiëren met de winkelbediende.

* Kei veel zin hebben in dat ene bepaalde snoepje of lekker drankje en dan merken dat uw lief het laatste gepakt heeft zonder dat je dat gemerkt hebt. Je zou voor minder een relatiecrisis krijgen.

* Uw tanden in een koekje zetten dat er kei lekker uit ziet en bij de eerste hap direct proeven dat er kokos in blijkt te zitten en laat ik kokos nu echt niet lekker vinden.

* In huis lopen en denken oef, de poetsvrouw komt morgen, het is nodig om dan ’s ochtends een berichtje te krijgen dat ze niet kan komen.

Je ziet, het leven kan echt hard zijn…

5 gedachten over “Achtervolgd door ongeluk”

 1. Super herkenbaar! Dat eerste hebben wij standaard voor.
  En dat met dat koekje, kokos krijg ik nog wel weg maar het is inderdaad echt een tegenvaller als het koekje lekkerder lijkt dan het in werkelijkheid is. Ik heb dat vaak als we eens in de Action zijn en van daar eens een nieuw soort koekje meenemen :p

  Geliked door 1 persoon

 2. Herkenbaar! En waarom stapelen die stomme kleine dingen zich ook altijd op?? Alsof één ervan niet erg genoeg is! Gelukkig werkt dat met geluksmomentjes ook zo ;) Die wens ik je, naast een goed weekend, dus ook in veelvoud toe!

  Geliked door 1 persoon

 3. Haha oh ja dat eerste. Ik heb dat zelfs al bij een opopgemaakt bed. Niet per se veel werk, maar ik vind het veel minder leuk om erin te duiken zo. Ik ben zelf wel een bonnetjesmens in de winkel hehe, maar ik ga meestal wel zeuren aan het onthaal zodat ik mensen aan de kassa niet te lang laat wachten ;-)

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s