Lieze checkt in

De maand in gelukskes #4

Grote gelukskes
* Een snipperdag om de maand te eindigen. September was heel druk, op mijn werk, op het werk van mijn vriend en soms ook privé. Ik voelde dat ik moest opletten met mijn grenzen, dus toen ik op de 29e al mijn werk gedaan had dat binnen moest voor een bepaalde rapportering, vroeg ik voor de 30e spontaan een dagje verlof aan.

Kleine gelukskes
+ bijpraten met mensen die ik al lang niet meer had gezien + bloemen en frambozen plukken op de plukwei + toevallige ontmoetingen die de dag wat mooier maken + barbecueën met de buren + een heel fijn bedrijfsbezoek bij een klant + een inspirerende lezing van William Boeva + kinderpret op de opendeurdag van brandweer en politie + zorgzame collega’s +

3 gedachten over “De maand in gelukskes #4”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s