Lieze checkt in

De maand in gelukskes #5

Grote en minder grote gelukskes
+ samenkomen met de familie + complimenten krijgen op mijn paardrijden + de plusdochter wegdoen naar school in Limburg en dan de zonsopgang tegemoet rijden + nieuwe eetkamerstoelen + de meme die super content was dat ze op bezoek kon komen + nieuwe buren, en wat voor buren + een project op het werk kunnen doen met een vriendin-zelfstandige + uit eten met ex-collega’s + Studio Brussel die uitzenden van bij ons op kantoor + wandelingetjes in het bos + een leuke verrassing krijgen van een klant + een actie uitdenken die vorm begint te krijgen + het mooie herfstweer + geduwd worden in de schommel door de plusdochter + een opgeruimde zolder + gaan kwissen (en 9e worden) + een dagje vrij nemen op mijn verjaardag, gewoon om te luieren + veel infosessies mogen geven en daar altijd veel energie van krijgen

Nu nog even terug de tijd nemen om wat meer te schrijven, want het is echt veel te druk geweest de afgelopen maand.

5 gedachten over “De maand in gelukskes #5”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s