Lieze checkt in

De maand in gelukskes #6

Grote en minder grote gelukskes
+ afspreken met vriendinnen en de kindjes + lezen in een bad met veel schuim + een weekje vakantie nemen + de Sint cadeaus al allemaal goed op tijd in orde hebben + in die week vakantie veel in huis doen maar ook een dagje nemen om eens echt niks te doen + een laat verjaardagsetentje + een nieuwe paardrijbroek die super zacht zit + veel bloemen in huis + complimentjes van klanten op mijn werk + goeie stappen vooruit in een aantal lastige conflicten + een fijn uitstapje naar de lego-tentoonstelling + een feestje met de familie + een wandeling met mijn zus en mijn metekindje + toffe bedrijfsbezoeken voor Dag van de Ondernemer + een uitstapje naar TrainWorld en net niet terechtkomen in de rellen in Schaarbeek + even vreemgaan met een ander blogprojectje + stiekem al aftellen naar de kerstvakantie +

5 gedachten over “De maand in gelukskes #6”

  1. oh welke lego tentoonstelling zag je?

    lezen in een bad, dat heb ik nooit gesnapt. Da’s toch krampachtig om boek boven water te houden en je handen zijn in een onoplettend moment nat enz…

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s