Lieze checkt in

De maand in gelukskes #7

Ik doe in dit nieuwe jaar een nieuwe poging om er een maandelijks dingetje van te maken. Omdat een maand soms zo snel voorbij vliegt en ik er veel te weinig bij stil sta.

Groot geluk

* De plusdochter vraagt al heel lang om eens mee te mogen gaan paardrijden en in januari was het eindelijk zo ver. We zouden beginnen met een half uurtje, maar mevrouwtje wou direct een heel uur blijven zitten. En wat een pretoogjes! Ze deed het eigenlijk best goed voor een eerste keer en vanaf nu ga ik niet anders kunnen dan ze om de 2 weken meenemen als ze bij ons is. Alleen hoop ik wel dat ik er binnenkort niet meer moet naast lopen, want die extra workout hoefde nu ook weer niet.

* We gingen op teamdag met de collega’s en dat was heel tof. We deden eerst een workshop Latte Art (om zo van die mooie hartjes op je koffie te maken). Ik drink dan wel geen koffie, maar misschien kan ik wel eens indruk maken met een mooie chocomelk. Daarna gingen we heel lekker eten bij de Griek om dan een escaperoom te gaan doen. Het was mijn eerste en ik dacht dat het niet echt mijn ding ging zijn, maar ik heb me toch echt wel geamuseerd.

Kleine gelukskes
+ een zelfgemaakt cadeautje voor mijn metekindje kunnen afgeven met nieuwjaar + het jaar traditiegetrouw inzetten met gourmet + stukje per stukje heel langzaamaan de tuin opruimen om klaar te zijn voor de volgende stap + een laatste nieuwjaarsfeestje + worstenbrood voor Verloren Maandag + koekjes bakken + ontbijten bij de zus + Modern Family kunnen uitkijken voor ons abonnement op Disney+ afliep + nieuwjaarsrecepties + bijgeraken op de to do lijst nadat die door ziek zijn in december heel vol stond begin januari + complimenten van een klant + me time in bad + de grote berg strijk wegwerken + een grens trekken bij een vraag op het werk + wandelen in de sneeuw + met de plusdochter naar de Gouden K’s kijken + ook de andere awardshows meepikken op tv + de auto die terug proper is + de rapportering op het werk weer op tijd afkrijgen en ze even kunnen vergeten tot de volgende keer +

8 gedachten over “De maand in gelukskes #7”

  1. amai januari was nogal de maand van awardshows eh, maar de gouden K’s heb ik deze keer gemist. Vorig jaar waren we er wel bij in het Sportpaleis. Da’s voor de kinderen zeker eens een leuke belevenis die ik kan aanraden.

    Leuke lijst! Je krijgt van dergelijke lijstjes altijd zo’n positief gevoel. Bedankt om te delen.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s