Lieze checkt in

De maand in gelukskes #8

Heeft er iemand de gouden tip van hoe ik terug in gang geraak met bloggen? Ik heb echt wel dingen om over te schrijven, maar het leven lijkt zo snel te gaan dat er ondertussen weer maanden voorbij zijn zonder dat ik veel schreef.
Maar hé, hier ben ik vandaag wel weer met mijn gelukskes.

Kleine gelukskes
+ een snipperdag nemen + veel werk verzet in de toekomstige tuin + af en toe eens mogen wenen + een fijne netwerkavond op het werk + mijn ding mogen zeggen op een belangrijke vergadering + een nieuwe elektrische fiets op komst + het bevroren landschap met de maan die nog aan de hemel staat ’s ochtends + veel rapporten kunnen afwerken voor het werk + fijne feedback krijgen van klanten + de woningverzekering die we nodig hebben omwille van schade + zonder file naar Antwerpen rijden + de winterzon + 2 van mijn startende ondernemers zien stralen in publiek + de show van Steven Goegebeur + een nieuwe stagiaire die een goeie start nam + een bezoekje bij de zus en metekindje + terug Foodbag in huis + over mama kunnen praten + een avondje voor mezelf kiezen en alle moetjes laten liggen + lekkers voor Valentijn +

5 gedachten over “De maand in gelukskes #8”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s