Lieze date

Prins

Kan iemand mij een lijst bezorgen van kastelen in de buurt? Want daar wonen ze toch he, die prinsen op het witte paard? Dan kan ik daar eens langsgaan, want volgens mij komen die zelf niet veel buiten om op zoek te gaan naar hun prinses Of komen ze alleen maar op plaatsen waar ik niet kom.

Ik heb al wel alle ‘oplossingen’ gehoord hoor. Dat er zoveel andere singles rondlopen, dus dat ik wel iemand zal vinden. En dat er toch kanalen genoeg zijn: datingsites, speeddaten, Tinder… Het klinkt voor anderen allemaal heel spannend, daten en iemand nieuw leren kennen. Die anderen zijn echter wel allemaal al 10 jaar samen met hun vriend en hebben zich nooit moeten gooien in dat dating-wereldje. Want voor mij klinkt het helemaal niet spannend. Je elke keer moeten openstellen voor een vreemde, in de hoop dat er misschien een klik is. En als het niet is, weer helemaal  opnieuw beginnen.

Niet dat ik er niks voor over heb he, dat ik nooit buiten kom en toch hoop dat hij hier ineens aan de deur staat. Ik wil gerust wat meewerken. Ik ben zelf al op zoek gegaan naar het witte paard, ik zie het elke week in de manège. Maar er heeft nog nooit een prins opgezeten. En ik wil nog wel verder actie ondernemen. Mijn haar laten groeien bijvoorbeeld, zodat hij naar boven kan klimmen. Of 100 jaar slapen. Of één van mijn schoenen kwijtspelen.  Maar samenwonen met 7 kleine mannetjes of kikkers gaan kussen, dat zie ik toch minder zitten.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s