Lieze leeft

I’m real

Vrouwen met ballen, ik kan ze wel smaken. Toen er zo’n vrouw met ballen vorig jaar op kantoor bij mij terecht kwam met het idee om van haar toen nog kleine website en echt online en print-magazine te maken, moest ik natuurlijk eens een kijkje nemen op haar site. Sindsdien ben ik fan van Charlie Mag. Een magazine dat het over echte dingen wil hebben en geen blad voor de mond neemt. Geen tips om af te vallen of artikels over schoonheidsproducten, in Charlie wordt een heel ander soort rolmodel naar voren geschoven. Ondertussen is Charlie helemaal geen kleine website meer, maar een onderneming die meer dan €30.000 ophaalde met crowdfunding, die hun eerste printmagazine hebben uitgebracht en al geregeld het nieuws haalden met spraakmakende artikels.

Eén van mijn favoriete rubrieken is #100realdays. Een beetje als tegenbeweging tegen #100happydays dat je wel eens tegenkomt of Facebook of Instagram. Nu ben ik helemaal voor het delen van heel veel happiness, maar op sommige dagen zit gewoon alles tegen en ook die kleine mislukkingen horen bij het echte leven. Tij om ook die te laten zien vonden de dames van Charlie dus riepen ze de nieuwe hashtag in het leven. Zalig om te zien dat onnozele dingen ook bij andere mensen gewoon wel eens mislopen. Vandaag had ik een mooie om bij in het rijtje te zetten. Jammer genoeg geen foto, maar het was wel een plaatje. In de lente kocht ik nieuwe pumps, heel mooi, niet heel erg gemakkelijk. Maar wie mooi wil zijn moet pijn lijden zeggen ze dan, dus het lukte wel. En niks zo leuk als het gevoel van verlichting als je dan ’s avonds je schoenen kan uitdoen. Tot ik vandaag dus ontdekte dat ik in beide schoenen het kartonnetje had laten zitten dat vooraan in de schoen zat om ze in vorm te houden! En daar kwam ik dan alleen nog maar achter om het karton door het al vaak dragen van de schoenen begon te scheuren en ik altijd maar lastige stukjes in mijn schoenen vond. Zalig om nu ineens schoenen te hebben die veel beter blijken te passen dan ik dacht. En uiteindelijk is zo’n kleine stommiteit dan toch nog een momentje van geluk.

Een gedachte over “I’m real”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s