Lieze leeft

Sterrenregen

De kans op vallende sterren zou deze dagen blijkbaar behoorlijk groot zijn. Elk jaar rond 12 augustus spreken ze van een sterrenregen omdat we dan door een gebied bewegen waar veel stofdeeltjes in de baan rond de zon zitten. Het heeft toch iets magisch, zo’n vallende sterren. Toen ik 15-16 jaar was, ging ik net die periode op kamp in Frankrijk. Twee zomers na elkaar legden we die nacht onze matjes en slaapzakken buiten om zo zeker niks van het spektakel te missen.

Hopelijk krijg ik ook een vallende ster te zien. Of zelfs meerdere. Mijn wensen liggen al klaar.

Ik wens:

  • een prachtige lieve man die altijd bij mij blijft
  • dat het goede gevoel dat ik nu over mezelf en mijn leven heb, blijft
  • een eindeloze voorraad boeken
  • een eigen huisje waar ik me net zo thuis voel als waar ik nu woon
  • tijd genoeg om te doen wat ik graag doe
  • geen lastige klanten meer
  • dat ik niet dik word van snoepen en chocola

En dan zal ik maar stoppen, en de rest van de wensen houden voor 12 augustus 2016…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s