Lieze leeft

Een nieuwe hobby

Als 1 september komt, dan gaan niet enkel de scholen terug open, maar starten ook de meeste sportlessen en cursussen terug. Ik heb mijn hobby’s de laatste maanden vreselijk verwaarloosd, maar heb goede voornemens gemaakt voor het nieuwe schooljaar.

Maandag begin ik er aan. Dan is het testweek in de sportstudio hier vlakbij en wil ik eens Pilates gaan testen. Al veel van gehoord, nog nooit gedaan en ergens hoop ik dat het helpt om mijn rug los te houden en om tot rust te komen en beter te slapen. Maar dus eerst eens gaan kijken of het wel iets voor mij is.

Daarnaast wil ik ook Zumba terug opnemen. Het mag dan wel een hype zijn die al wat voorbij is, maar ik vind het wel leuk en dat betekent dat ik het ook kan volhouden. Zo’n uurtje springen op leuke muziek, dat wil ik wel opnieuw doen.

Maar het echte voornemen dat ik wil waarmaken is mee naar de naailes gaan. Ik spreek er al zo lang over, het staat zelfs op mijn vision board, maar toch lijkt het er nooit van te komen. Ik heb zelfs al een naaimachine, maar verder dan wat zomen omstikken komt er nu niet van. Ik wil dus naar een niveautje hoger. De data staan al ingeschreven in mijn agenda, dat is de eerste stap. Nu nog gaan… Maar ik wil echt wel wat meer tijd maken voor creatieve dingen, zo kan ik hier wat meer bloggen over mijn knutseldingen en blijven mijn pins op Pinterest niet bij digitale plannen.

Ook mijn vrouwenvereniging begint er weer mee, de manège staat nog te wachten als ik wil en natuurlijk blijf ik bloggen. Het wordt dus een goed gevuld najaar!

4 gedachten over “Een nieuwe hobby”

    1. Afwachten of ik al mijn voornemens waarmaak hoor, want zeker als de dagen wat korter worden dan vind ik het net zo leuk om na een lange werkdag gewoon in de zetel te ploffen en voldoende rust te nemen.

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s