Lieze date

U-turn

Toch even een kleine bekentenis: nog niet zo lang geleden lachte ik nog met de mannen op Tinder en iets langer geleden vroeg ik me af of het ooit zou gebeuren dat ik mijn prins op het witte paard zou tegenkomen. En toen gebeurde er ineens iets strafs… Kan je het al raden?

 

Ik zat in het begin zo’n weekje op Tinder toen ik het er mee gehad had. Er waren wel een aantal matches, maar ofwel ging het gesprek al heel snel een verkeerde richting uit, ofwel viel het gesprek al heel snel stil. Ik had geen zin om er nog energie in te steken en dus gooide ik het maar gewoon van mijn telefoon af. Maar een aantal dagen wou ik het toch nog eens een kans geven, als je je verveelt is dat swipen toch wel een amusante bezigheid.

En daar was hij. Een heel normale kerel die een leuk gesprekje begon en die heel open was en graag eens wou afspreken, zonder dat er vieze bijbedoelingen achter zaten. En dan kan je het niet verklaren, maar op dat moment, ook al was er alleen nog maar contact via het wereldwijde web, voelde het goed en ging het allemaal gemakkelijk. Ondertussen zijn we een aantal weken verder en ben ik helemaal verliefd! En dan moet ik toch toegeven dat niet iedereen op Tinder een hopeloos geval is (ik zat er zelf immers ook) en dat het misschien toch kan dat alles in de plooit valt en het wel allemaal gemakkelijk kan gaan. En ondertussen geniet ik gewoon!

7 gedachten over “U-turn”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s