Lieze leeft

Alles er uit

Ik schreef ooit al dat ik helemaal zot ben van mijn auto. Het was mijn emo-koopje maar ik heb er nog geen moment spijt van gehad. Niet alleen omdat hij goed rijdt, maar ook omdat mijn auto op een hele andere manier mijn veilige plaats is. Daar kan ik roepen en tieren op alles en iedereen zonder dat iemand mij hoort (of dat hoop ik toch).

Anders chauffeurs zijn voor mij het ideale doelwit om mijn woede op te bekoelen. Eens goed roepen omdat iemand denkt dat de weg van hem is, of dat pinkers duidelijk een optie waren bij zijn dure auto. Er is echt al een heel arsenaal van scheldwoorden gepasseerd in die auto van mij. Maar dan denk ik maar, beter roepen op iemand die me niet kent en me niet kan horen, dan mensen in mijn omgeving de volle laag geven.

Iets anders wat ook perfect in de auto kan, is meebrullen met de muziek, ook weer zonder dat er iemand het hoort, en het dus totaal niet uitmaakt hoe hard of hoe vals het is. Ook dat kan ongelooflijk opluchten. Uiteraard werkt dat nog beter als de muziekkeuze totaal fout is. Momenteel is het vaak ‘Sla je armen om me heen’ van Jan Smit dat uit de boxen schalt. Maar suggesties zijn welkom!

2 gedachten over “Alles er uit”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s